Invizibil Ciclism Suport de Telefon Inel de Aluminiu MTB de Ciclism Telefon Monta Aliaj de Aluminiu Suport de Telefon Mobil

56.69lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Ești încă utilizați ieftin și bulkycycling titularii de telefon???Aruncați-l acum!!!noi oferim un discret telefon monta pentru a vă ajuta să navigați și de a folosi aplicații în condiții de siguranță.invizibil design pliabil nu compromite aspectul de motocicleta iubita.

Puteți folosi toate dvs. favorite navigare și aplicații de formare, fie modul portret sau peisaj.deci, orice telefon sau bicicleta utilizați, pe orice rută și chiar și peste cele mai dificile de teren, telefonul dvs. va fi în siguranță, permițându-vă să se concentreze în condiții de siguranță pe drum.

Acest Invizibil Ciclism Suport de Telefon este una dintre cele trebuie să aibă accesorii pentru biciclete, motociclete, scutere, motorete, plutonul, coș de golf, cărucior și mai mult!

Nu ezitați să ia al tău acum!

CARACTERISTICI PRINCIPALE

? Design Pliabil

Primul inel in forma de bicicleta cu suport pentru telefon de pe piata, unic si practic.Atunci când este utilizat, acesta nu va bloca linia de vedere de echitatie, nici nu va bloca ecranul telefonului mobil, nu compromite aspectul de motocicleta iubita.(Se poate folosi cu FAȚA ID-ul și Touch ID ), ceea ce face mersul mai sigur.

? Super Stabil Deține Sistemul

De înaltă calitate, izvoare și anti-derapare de șoc-dovada foi țineți telefonul ferm, chiar și pe drumuri de munte accidentate

? Ghidon De Compatibilitate Si Instalare Usoara

Dimensiunea de biciclete mâner că suportul de telefon poate repara este de 22.2-31.8 mm ( 0.87" - 1.25" ).Puteți repara cu ușurință erorile bicicleta suport de telefon mobil cu un singur instrument, și reglați strângere a șurubului în funcție de diametru diferit de biciclete.

? Universal Se Potrivesc

Telescopic raza de titularul de telefon mobil este de 58-85mm ( 2.3" - 3.35" ), și cele mai multe telefoane mobile pot fi firmlyfixed.Cum ar fi iPhone 12/12 Pro Max/11/11 Pro Max /XR/8/8 Plus/7/7 Plus/6/6S, și alte telefoane mobile

? Robust Si Durabil

Aliaj de aluminiu material poate rezista la ploaie și soare, fără rugină.La timpul de utilizare este de 10 ani mai mult decât de biciclete din silicon stea telefon.

? Aplicarea Pe Scară Largă

Utilizate pe scară largă pe biciclete, motociclete, cărucior, banda de alergare, coș de cumpărături, scuter, scaun cu rotile și orice altă rundă de ghidon.

CAIETUL de sarcini:

☛ Material: aliaj de Aluminiu

☛ Produs Greutate: 180 g

☛ Culoare: Negru/Rosu/Gri/Albastru

☛ Conținutul pachetului: Invizibil Ciclism Suport de Telefon x 1 Notă

Din cauza manual de măsurători, vă rugăm să permită o ușoară măsurarea abaterilor.

Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a elementului poate fi ușor diferită de culoarea afișată în imagine.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


dimensiune 7x4x7
Origine NC(de Origine)
Material Aluminiu
Tip Bicicleta Cu Suport Pentru Telefon
Sistem De Frânare V Brake

Produse similare