Rezistent la apa Motociclete Biciclete Suport de Telefon 6.3 inch Biciclete Caz de Telefon Geanta pentru iPhone Samsung Mobile Montare Suport GPS Bicicleta Titular

9.02lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Element Detalii

✅ Stabilă și plină de protecție: Față să se monteaza normal, smartphone-ul este protejat de ploaie, noroi, praf și cade. ✅ INOVARE: Datorită noului prindere, fixare telefonul mobil este ușor și este o joacă de copil.Acest dispozitiv de prindere este foarte user-friendly, flexibil și smartphone-ul rămâne blocat în siguranță. ✅ FUNCȚIONARE: touchscreen operațiunea este reținut.În ciuda protecție mare, display-ul poate fi operat. ✅ FLEXIBIL: unghiul de înclinare și de format pot fi ajustate flexibil cu acest suport.Pentru toate smartphone-uri cu o dimensiune de ecran de 4.0 la 6.3: iPhone Xs Max / 8 Plus / 8/7 Plus / 7 / 6S Plus / 6S, Samsung Galaxy S8 / S7 Edge / S7 / S6, LG G5 / G4 ✅ Se POTRIVESC: Universal pentru smartphone-uri cu o lățime de 5 cm la 8,8 cm.Compatibil cu e.g.biciclete, carucioare, etc. cu tuburi cu un diametru de 2 cm la 3 cm.

Caracteristici

✅ 360 ° rotație: poate fi rotit continuu. ✅ Mereu în vedere: unghiul de înclinare este reglabila. ✅ Dispozitiv de blocare: set unghi este fixat de insertii de silicon. ✅ Fixare rapidă: extrem de elastic de cauciuc pad ca o copie de rezervă. ✅ Sigur: anti-alunecare de cauciuc. ✅ Instalare: instalare Usoara, fara unelte. ✅ Funcționare: Touchscreen funcție este păstrată. ✅ 2-partea suportului: 1x conducta de atașament, 1x suport de telefon mobil cu apă protecție. ✅ Dispozitive compatibile: Smartphone-uri cu o lățime de până la 8,8 cm și o înălțime de până la 16,7 cm ✅ Conducta de fixare: fara Trepte de asamblare de la 20 la 30 mm diametrul conductei ✅ De calitate materiale de înaltă calitate. ✅ Culoare: negru.

Pachetul Inclus:

1X Bicicleta Suport de Telefon Sac

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Origine NC(de Origine)
Tip Bicicleta Cu Suport Pentru Telefon

Produse similare