Durabil De Stocare Garaj Cârlige De Metal WallMounted Utilitate Raft De Depozitare Garaj Cârlige De Perete Cârlig Pentru Depozitarea Obiectelor Grele Accesorii

19.89lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Puncte:

1、Multiple de Utilizare: De înaltă calitate, metale grele dublă de cârlige pot foarte ferm repara diverse instrumente, inclusiv lopeți, mături, scule electrice, biciclete, mașini de tuns iarba, scari, etc.

2. Anti-Alunecare de Acoperire: anti-alunecare de proiectare pot preveni alunecarea, și anti-alunecare de acoperire este realizat din PVC, care este durabil, poate rezista obiecte grele și pentru a preveni alunecarea.Prin urmare, nu trebuie să vă faceți griji despre cădere.

3、630 Val Cârlig: dimensiunea de depozitare garaj cârlige este de aproximativ 19 cm lungime, 16 cm de mare, portante este de aproximativ 33lbs.

4. Easy pentru a Instala: garaj lopata cârlig are nevoie doar de un burghiu și o șurubelniță, și poate fi instalat pe gips-carton sau știfturi de perete cu aceleași elemente de fixare.Ele pot fi frumos instalat pe orice tip de perete, cum ar fi gips-carton și știfturi de perete.

5、Accesorii Include: pachetul produsului include un cârlig, două șuruburi de fixare, două șuruburi de expansiune pentru a instala accesorii.

Caietul de sarcini:

Nume: Garaj De Stocare Cârlige

Material: fier+pvc

Culoare: portocaliu

Dimensiune: 16*19 cm/ 6.3*7.48 în

Lista De Ambalare:

1* Depozitare Garaj Cârlig

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Capacitate (Încărcare) garaj de stocare cârlige
Material Aliaj, fier+pvc
nume 1 garaj de stocare cârlige
Tip Rafturi De Parcare
dimensiune bout 16x19cm/ 6.3x7.48in
numele 2 Metal Montat Pe Perete Utilitate Rack
Origine NC(de Origine)
Culoare Orange
Sistem De Frânare V Brake

Produse similare