4buc/Set Pasta de Tip Universal Scripete Adeziv Roți Pivotante Universal Mobilier Roata de Ricin cu Role Pentru Platforma Căruciorului

3.68lei

Adauga la lista dorintelor

Instrumente

Descriere produs


Caracteristici Principale

[360 de grade de Rotație Gratuit] tip Minge inserați codul scripete, poate aluneca la orice unghi, nu se limitează, complet silențios atunci când este utilizat.Potrivit pentru machiaj de stocare, bucătărie, masă, dormitor, baie, camera de zi, și flori raft de depozitare.

[Bună Capacitate portantă] rola stand este fabricat în principal de înaltă calitate, material ABS, care este ferm si rezistent la uzura, cu durată lungă de viață.Se poate deplasa cu ușurință obiecte grele, fără presiune.

[Eficiente de economisire a forței de Muncă] Doar lipi universal volan pe partea de jos a casetei, și grele cutia poate fi usor de mutat!Potrivit pentru mișcare și de curățare, acesta poate fi aplicat la diferite tipuri și dimensiuni de cutii de depozitare și ambalare în cutii.

[Ușor De Utilizat] Tot ce trebuie să faceți este să atașați fără sudură adeziv pe scripete și locul fuliei de pe partea de jos a casetei pentru 24 de ore să-l folosească.Buna scripete lăsați obiecte grele nu mai este o vă faceți griji!

Caietul de sarcini

Tip: minge de Cauciuc/ bilă de oțel

Materiale: ABS+Cauciuc / ABS+Otel Inoxidabil

Dimensiune produs(L x W x H): 4,5 x 2.8 x 1.4 CM

Conținutul Pachetului:

Pastă De Tip Universal Scripete × 4

Foto Spectacol:

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Certificare Nici unul
Material Din Oțel Inoxidabil
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model EHG205466

Produse similare