15m/50 de metri de Gradina Gard de Sârmă wire Rope Roll Kit 304 din Oțel Inoxidabil M4 Turnbuckle Întinzător de Cablu Rope cablu Degetar

66.18lei

Adauga la lista dorintelor

Instrumente

Descriere produs


începe

end

15m/50 de metri de Gradina Gard de Sârmă wire Rope Roll Kit 304 din Oțel Inoxidabil M4 Turnbuckle Întinzător de Cablu Rope cablu Degetar

【Valoare pentru bani】Acest cablu balustrada kit contine o rola de 15m PVC acoperit sârmă cu diametrul de 2 mm, 2 buc turnbuckle pretensionate, 4buc sârmă ochi curele, 4 cabluri degetare,8pcs aluminiu sertizare bucle, 2 buc snap hook, 2 buc expansiune cârlige.

【Ușor de instalat】puteți tăia cu ușurință prin cablu funie cu doar instrumente prin cablu și foarfece care sertizare manșon de aluminiu, și apoi puteți să-l adapteze pentru a satisface propriile nevoi.Legătura dintre fiecare șurub și cuplare este reglabil.

【Practice de design】Fiecare set de accesorii incluse în această imagine agățat de sârmă are un filet de interfață, care este foarte ușor de instalat și de a elimina.

【Material rezistent】Această imagine firul este realizat din oțel inox 304, are o excelenta rezistenta la coroziune si rezistenta la rugina, puternic și durabil.Suprafața de cablu este netedă, cu o izolație de PVC, care este mai sigur și mai eficient pentru a preveni rugina.

【Aplicarea】Nostru cablu balustrada kit potrivit pentru exterior, cum ar fi cort frânghie, rufe, agățat în aer liber lumini, pachet cablu de balustradă și afișare a imaginii.Acesta poate fi de asemenea folosit ca pergola kit, sau de a folosi panou de gard mânere pentru a repara erorile de gradina garduri de sârmă.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Material Din Oțel Inoxidabil
Lungimea firului 15m/50 de metri
Certificare Nici unul
Numărul De Model 2mm
Origine NC(de Origine)
Culoare siver

Produse similare