Animale de companie Fantana Pisica Distribuitor de Apă Feeder 4 trepte de Filtrare din Oțel Inoxidabil Fantana de Baut apa 2.5 L, Capacitate 3 Curge Liniștit Pompa de Apa

72.69lei

Adauga la lista dorintelor

Cat Consumabile

Descriere produs


Descriere:

*1. Intrare: DC5V/1A

*2. Putere: 1.5 W

*3. Capacitate Rezervor De Apă: 2,5 L

*4. Dimensiune ambalare: 19*19*12.4 cm

*5. Material: SUS304

*6. Lungime cablu: 1.8 m

Caracteristici:

*1. [4 Etape Sistem de Filtrare] pet fântână de apă este fabricat din material de calitate alimentară, BPA free, 304 oțel inoxidabil material este mai sigur decât de plastic cat fântână, și mai ușor de curățat, ECHIPAT cu 4 etape Circulă în Sistem de Filtrare, filtru înlocuibil pentru a purifica apa, elimina murdăria și particulele de alimente, COMPUS din straturi de bumbac, coajă de nucă de cocos atomi de carbon activ si rasini schimbatoare de ioni pentru a menține apa în stare proaspătă.

*2. [3 Fluxul de Diferite Modele] puteți activa capac de flori sau petale pentru a obține 3 de curgere diferite moduri: CASCADA, cu BULE, și BLÂND, conceput special pentru animale de companie de alt marimi si rase, în cădere liberă stream este mult mai atractiv pentru animale de companie pentru a încuraja alimentare cu apa.

*3. [84OZ/2,5 L de Mare Capacitate] Această companie distribuitor de apă are o capacitate de 2,5 litri (84 de grame), ceea ce înseamnă că este mare pentru mici și mijlocii animale de companie.Sistemul de circulație ajuta la furnizarea de sănătos și igienic de apă pentru animale de companie iubit toată ziua.

*4. [Ultra-silențioasă a Pompei] pet de apa de fantana pompa este ultra-silențioasă (măsurate sub 30dB) și 1,5 W consum redus să dureze mult timp.

*5. [Ușor pentru a Asambla și de a Disimula] durează Doar câteva minute pentru a configura și de demontat pentru curățare și întreținere, fără alte instrumente necesare.

Pachetul Include:

1 x Pet Fântână

1 x Pompa

1 x Filtru

1 x Manual

1 x Cablu USB

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Min Output 50g
Cu Distribuitor De Apă No
Feature2 Bautor pentru Pisici
Setare Timp No
Display LCD No
Feature6 boluri și consumatorii de alcool
Max De Ieșire 100g
Este Dispozitiv Inteligent No
Origine NC(de Origine)
Feature3 Alimentator pentru pisici
Feature5 Fântână de apă pisica
Feature7 Pisica accesorii
Material Din Oțel Inoxidabil
Facilitate4 Pentru pisici
Tip pisici
Sursa De Alimentare Baterie
Feature1 pisici

Produse similare