Animale de companie Castron Alimentator Automat de Pisică Câine Alimente Castron cu Dozator de Apa Castron Dublu Cat Castron Câine de alimentare cu Apă Castron Pisica Pisoi Potabilă

15.67lei

Adauga la lista dorintelor

Cat Consumabile

Descriere produs


Umanizat design de separare, baza si bol fierbător sunt detasabile, usor poate lua castron dublu curba rotunjită de curățare nu lasă fundături.

Simplu castron dublu design, ușor să mănânce și să bea, un set de boluri și ustensile în timp ce furnizarea de purificare a apei și alimente pentru animale de companie funcții, astfel încât iubesc animalele de companie confruntați cu bun gust.

Multi-unghi reglabil castron, 0 de grade pentru adult sau animalele mari de companie, 15 de grade pentru tineri animale de companie sau animale de companie mici.

Baza reduce presiunea asupra coloanei vertebrale cervicale, și înălțimea corespunzătoare poate proteja coloanei vertebrale cervicale iubesc animalele de companie și de a ajuta să crească sănătos.

Diametru mare de pisică ureche castron, de mare capacitate, mânca confortabil să mănânce la usurinta, convenabil de curățare de sănătate și igienă.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Sticla de apa de capacitate 500ml
dimensiune app.15.5x27x23cm/6.10x10.63x9.06in
Origine NC(de Origine)
Pachetul Include 1xPet Castron
Culoare Albastru/Verde/Gri/Roz(optional)
Forma Rotunjite
Material PP

Produse similare