Coaster Mucegai Acasă DIY Decorare Mucegai Silicon pentru Rășină de Turnare

12.03lei

Adauga la lista dorintelor

Ceramica & Ceramica

Descriere produs


Puncte:

1、Lavabil si Durabil: luna/fluture/coajă în formă de silicon coaster mucegai este fabricat din silicon de înaltă calitate, moale, gros, non-decolorare, spălabile, reutilizabile și durabile.

2、Ușor de Utilizat: Aceste rasina matrite sunt transparente și au un interior neted.După ce a terminat de ambarcațiuni este pe deplin vindecat, acesta poate fi ușor eliberat din silicon mucegai.Puteți adăuga, de asemenea, unele elemente strălucitoare, flori uscate sau alte decoratiuni la mucegai pentru a face ambarcațiunile de frumos.

3、Practice Mucegai: După stoarcere și deformant, ai nevoie doar pentru a lasa mucegai neatins pentru un timp, și apoi se va restabili starea inițială.

4、Ușor pentru a Stoca și să Mențină: vă Rugăm să păstrați rășină mucegai la loc cu temperatură normală și pentru a evita lumina directă a soarelui.Curățați aceste matrite de silicon cu apă și săpun.

5、Cadou Ideal: Potrivit pentru meserii DIY pentru tine si familia ta.O grijuliu idee de cadou pentru zile de nastere, ziua copilului, Craciun si alte ocazii.

Caracteristici:

Lavabil si Durabil: luna/fluture/coajă în formă de silicon coaster mucegai este fabricat din silicon de înaltă calitate, moale, gros, non-decolorare, spălabile, reutilizabile și durabile.

Ușor de Utilizat: Aceste rasina matrite sunt transparente și au un interior neted.După ce a terminat de ambarcațiuni este pe deplin vindecat, acesta poate fi ușor eliberat din silicon mucegai.Puteți adăuga, de asemenea, unele elemente strălucitoare, flori uscate sau alte decoratiuni la mucegai pentru a face ambarcațiunile de frumos.

Practic Mucegai: După stoarcere și deformant, ai nevoie doar pentru a lasa mucegai neatins pentru un timp, și apoi se va restabili starea inițială.

Ușor pentru a Stoca și să Mențină: vă Rugăm să păstrați rășină mucegai la loc cu temperatură normală și pentru a evita lumina directă a soarelui.Curățați aceste matrite de silicon cu apă și săpun.

Cadoul Ideal: Potrivit pentru meserii DIY pentru tine si familia ta.O grijuliu idee de cadou pentru zile de nastere, ziua copilului, Craciun si alte ocazii.

Caietul de sarcini:

Nume: Silicon Coaster Mucegai

Material: Silicon

Dimensiune: așa cum se arată

Utilizare: potrivit pentru a face obiecte de artizanat, roller-coastere și acasă decoratiuni atârnat pe perete.

Lista De Ambalare:

Mucegai Silicon*1

Note:

1. Numai mucegai silicon pentru vanzare, nu include alte accesorii prezentate în imagini.

2. Din cauza manuală de măsurare, poate fi o toleranță în dimensiune produs.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Origine NC(de Origine)
Tip cristal epoxidice mucegai
Material Silicon
Numărul De Model silicone coaster mould
Setați Tipul No
Tip de en-Gros No
Numele Coaster Mucegai

Produse similare