DIY Urs Rășină Mucegai Trei-dimensional Ursul de Cristal Epoxidice Mucegai Decor Urs Drăguț Tort de Decorare Mucegai Bijuterii Mucegai Silicon

12.70lei

Adauga la lista dorintelor

Ceramica & Ceramica

Descriere produs


Caracteristici:

1、de Înaltă Calitate Silicon: Acest DIY cristal epoxidice mucegai este fabricat din silicon de înaltă calitate, care poate fi flexibil și reutilizabil.

2、de Înaltă Transparență: Cu transparență ridicată, bijuterii mucegai silicon poate fi ușor de utilizat, care ține de confort ridicat.

3、Praf-dovada și Rezistent: Cu miros de mucegai pot fi non-toxic si rezistent la praf, care poate fi, de asemenea, durabil și non-permeabile.

4, pentru a Oferi Spațiu Mare: Ofer spatiu mare pentru adăugarea de diverse înfrumusețarea sau materiale de umplutură, cum ar fi cristal, pietre, flori uscate, sclipici, paiete, perle de pigment, pudră de mică,sau alte elemente care vă place.

5、Ușor pentru a Elibera și Magazin: Ușor pentru a elibera și magazin, doar poftă de mâncare mucegai pentru a împinge afară rășină bucăți atunci când se vindeca complet.

Caietul de sarcini:

Nume: Silicon Mucegai

Material: silicon

Dimensiune: aproximativ 9,5*7.65 cm/3.74*3.01 inch

Lista De Ambalare:

Mucegai Silicon*1

Notă:

Din cauza problemelor de efecte de iluminare și unghiuri de fotografiere, va exista o anumită toleranță în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


dimensiune Size
Origine NC(de Origine)
Setați Tipul No
Material Silicon
Numărul De Model Ursul Mucegai Silicon
Tip de en-Gros No

Produse similare