RevoMax 473ml 16oz Călătorie de Cafea Cana Termos din Oțel Inoxidabil Pahar Cupe Vacuum Flask termo Sticla de Apa Cana de Ceai Thermocup

112.47lei

Adauga la lista dorintelor

Drinkware

Descriere produs


REVOMAX 473ml/ 16oz SLIM IZOLATE la VID BALON CU GRADIENT de CULOARE

Cel MAI CONFORTABIL de DESCHIDERE ȘI DE BLOCARE a CAPACULUI – Complet deschis și închideți capacul acestuia cu o singură mână!Capacul de Revomax pahar este proiectat cu butoane să apăsați pentru deschidere sau închidere.Ea are, de asemenea, un inel care puteți cârlig degetul index pentru o singură mână folosim sticla de apa.

CU EVACUARE SUPAPA DE ELIBERARE a PRESIUNII – Aceasta subliniază, de asemenea, built-in de evacuare a aerului supapa care elibereaza presiunea înainte de a deschide capacul.Acest lucru este deosebit de benefic și util atunci când aveți de băuturi carbogazoase în a-go de băut sticla.

De LUNGĂ DURATĂ TEMPERATURA de PĂSTRARE – Cu perete dublu de izolație de balon noastră pastreaza la rece băuturi refrigerate timp de până la 36 de ore.Pe de altă parte, se poate reține căldura de băuturi calde timp de până la 24 de ore.

SUPER SECURIZAT de BLOCARE – Revomax dispune de un sigiliu dublu cu presetare uniform presiune constantă aplicată pe ea, astfel încât nimic nu se scurge.Există, de asemenea, siguranța de blocare indicator făcându-l în întregime liber de scurgeri.Nu atenuează și se deschide accidental!

NU-ALUNECARE, MÂNER UȘOR de MANIPULARE – exteriorul nostru balon are finisaj mat și o acoperire cu pulbere.E non-alunecare și cupru placare menține culori atractive.Chiar mai bine, acest lucru on-the-go pahar nu transpira!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Balon Înălțime (w/o de capac) 225mm/10.04"
Origine NC(de Origine)
Producție Termosuri
Capacitate 473ml/ 16oz
Sticla Tip vid
Deschiderea gurii (diametru exterior) 50mm/1.97"
Termos Material Din Oțel Inoxidabil
Numărul De Model DWF-16
Sticlă Material De Căptușeală Din Oțel Inoxidabil
Certificare CE / UE, CIQ, CEE, FDA, LFGB, SGS
Aplicabile Oameni Femei
performanta 18hrs fierbinte // 36hr rece
Performanță De Izolare Termică 12-24 de ore
Material Din Oțel Inoxidabil
Caracteristică Eco-Friendly, PORTABIL
Drinkware Tip Termosuri & Termosuri
Tip De Metal Din Oțel Inoxidabil
Nume De Brand RevoMax
Greutate 320g/11.5oz
Diametrul De Bază 65mm/2.56"
Balon Înălțime (cu capac) 275mm/10.83"
Forma Drept Cupa

Produse similare