500ml Inteligent Cana Termos Sticla LED de Afișare a Temperaturii Termosuri de Cafea Ceai, Cani Termo Călătorie Mașină Sticla de Apă de Sport

38.64lei

Adauga la lista dorintelor

Drinkware

Descriere produs


Descriere:

▲Portabil și durabil.Ideal pentru călătorii, activități în aer liber, masina, birou, acasă, la școală, picnic, yoga, drumeții, camping etc. ▲Cu HD LCD ecran tactil pentru prompt de apă în timp real de afișare a temperaturii.Să bei apă, care este cel mai potrivit pentru temperatura oricând, oriunde. ▲Fabricat din inox 304 oțel, strat dublu vid de design, seif, BPA-free și eco-friendly, nici un miros și ușor de curățat.Se poate păstra cald sau apă rece pentru 12 ore. ▲Acest balon vidat sticla de apa este, de asemenea, un bun recipient pentru cafea, Storcător de fructe, lapte, bere, băuturi și hidratare de zi cu zi.Cel mai bun Cadou pentru familia și prietenii.

Caietul de sarcini:

Material: din oțel inoxidabil 304 Pachetul include: 1X sticla termos Sfat: Pentru acest termos are un built-in baterie!Pentru a economisi energie și prelungi durata de viață a bateriei (reduce clicurile nedorite), este nevoie de 2-3 degete pentru a atinge ecranul pentru a afișa temperatura!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Numărul De Model termos sticla
Termos Material Din Oțel Inoxidabil
Performanță De Izolare Termică 6-12 ore
Tip De Metal Din Oțel Inoxidabil
Drinkware Tip Termosuri & Termosuri
Forma Drept Cupa
cana termos Cana Sticla
Sticlă Material De Căptușeală Din Oțel Inoxidabil
Origine NC(de Origine)
sticla de apa Cafea Ceai, Cani Termo
Material Din Oțel Inoxidabil
Sticla Tip Normal
Producție Termosuri

Produse similare