Controler Universal Suport Gamepad Afișaj-Acrilic Suport Pentru PS5 PS4 Xbox Comutator Consolă PlayStation5 Controlere de Joc Accessies

5.64lei

Adauga la lista dorintelor

Jocuri Video

Descriere produs


Controler Universal Suport Gamepad Afișaj-Acrilic Suport Pentru PS5 PS4 Xbox Comutator Consolă PlayStation5 Controlere de Joc Accessies

Caracteristici: 1. Perfect Display Stand: se Potrivește cel mai modern controlere și retro controlere, se potrivesc Perfect în mediul de joc, completeaza dumneavoastră de jocuri de noroc de divertisment zonă de mod corespunzător organizarea și prezentarea controlere de joc.

2. Mare Compatibilitate: Potrivit pentru PS5, pentru, PS4, XBOX comutator și alte controlere de joc. (Notă: pachetul conține numai sta, nu controller)

3.Design profesional: Diferit de alte controller standuri, controler nostru titular sunt mână-artizanale de unică clar acrilic pentru o textura de cristal.Cost în orice moment și gata de utilizare, de asemenea, actioneaza ca un suport pentru o singură mână de navigare prin tabloul de bord.

4.Stabilitate excelenta: operatorul accesorii au o bază stabilă de înmatriculare, și tot standul cantareste 0.51 lb, care nu va înclina cu ușurință peste, atunci când operatorul nu este pe ea.

5.Ușor de Utilizat: Nu există șuruburi și unelte, combinație simplă de utilizare, spălarea și ștergerea poate curăța macazul suprafață.

Caietul de sarcini:

Nume: Controler De Joc Display Stand

Compatibilitate: se Aplică la diverse controlere de joc așa cum se arată în figura

Material: Acril

Culoare: transparent

Greutate: aproximativ 120g

Dimensiune: aproximativ 6.3*3.54*4.13 inch/16*9*10.5 cm (ca în imagine)

Lista De Ambalare:

1*Display Stand

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, ar putea fi ceva diferenta de culoare, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Origine NC(de Origine)
Cu USB titular
Numărul De Model pentru PlayStation 5 Accesorii
Compatibil Marca/Model PlayStation 5
Nume De Brand tmddotda

Produse similare