Bluetooth Wireless Adaptor Converter 5.0 Receptor Audio Pentru Nintendo Comutator Pentru Ps5 Pentru Playstation 5

57.11lei

Adauga la lista dorintelor

Jocuri Video

Descriere produs


Puncte:

1、Ultra-subțire și Aspectul Rafinat: Roman aspectul, cu o protecție de jos, ușor pentru a stoca, transporta și de a folosi, dual butoane pot fi folosite pentru a rapid și ușor pereche, două perechi de căști.

2、Potrivite pentru Diferite Dispozitive: noul design ultra-subțire wireless audio transmitter se potriveste pentru NS/pentru NS Lite/pentru PS4/PC.Rezolva perfect problema de conectare non-dispozitive Bluetooth să receptoare Bluetooth (cum ar fi căști, căști și boxe.

3、1 pentru 2 Design: Suport un transmițător pentru a conecta două boxe Bluetooth sau căști în același timp, de a împărtăși distractiv de jocuri cu partenerii.

4. Easy pentru a utiliza: Plug and play, nici un driver necesare.LED-ul indicator arată în mod clar în audio de modul de cod.Suport reconectare automată funcție.Asocierea este de succes o dată, nu este nevoie de a asocia din nou data viitoare.Ultra-subțire și aspectul delicat cu protecție jos.Ușor pentru a stoca, transporta și de a folosi.

5、10M lungime-distanta de Transmisie Stabilă: Built-in de antene independente, îmbunătățită semnal Bluetooth, pentru a realiza o gamă largă de acoperire a semnalului, vă puteți bucura de mai mult spațiu și alege distanța pe care doriți, chiar dacă mai mulți jucători ceas de jocuri video împreună, acesta nu va apărea aglomerat.

Caietul de sarcini:

Nume: Adaptor Bluetooth

Model: SW02

Culoare: negru

Material: ABS

Bluetooth versiune: 5.0 si EDR

Bluetooth protocol: A2DP

Gama de frecventa: 2.402 GHz-2.480 GHz

Tensiune de lucru: 5V

Intrare: Tip-C/USB

Distanta de lucru: pana la 33ft/ 10m

Aplicabile echipamente: potrivit pentru NS/pc/pentru consola de jocuri ps4

Dispozitiv de conectare: Bluetooth setul cu cască/Bluetooth speaker, două dispozitive pot fi conectate în același timp.

Dimensiune: aproximativ 51*14* 14.3 mm/2.01*0.55*0.56 (lungime*lățime*înălțime)

Instrucțiuni de conectare:

1. Conectați cablul de alimentare, produsul se aprinde și va intra automat în modul de reconectare.Cu ultima pereche conexiune Bluetooth dispozitiv.Cele două lumini LED flash încet și rămâne pe după un succes de reconectare.

2. Conectați-vă la primul dispozitiv, apăsați și mențineți apăsat orice buton timp de două secunde, LED-ul corespunzător se aprinde intermitent rapid, iar produsul intră în căutare de stat.După ce conexiunea este de succes, LED-ul corespunzător de lumină continuă.

3. Conectați-vă la al doilea dispozitiv, apăsați și țineți apăsat un buton timp de două secunde, LED-ul corespunzător se aprinde intermitent rapid, iar produsul intră în căutare de stat.După ce conexiunea este de succes, LED-ul corespunzător de lumină este întotdeauna pe (în această perioadă, primul dispozitiv Bluetooth va fi întotdeauna conectat, și

Lumini cu LED-uri..

4. Apăsați lung pe orice buton timp de 8 secunde pentru a șterge dispozitivul Bluetooth asociat.Două lumini LED clipește de 5 ori, în același timp, ceea ce înseamnă de compensare este de succes.

Lista De Ambalare:

Adaptor Bluetooth x 1

Receptor USB x 1

Mini Microfon x 1

Manual x 1

Notă:

1. Produsul nu are un built-in microfon.După conectarea cu succes, microfonul din cască Bluetooth va fi dezactivat.Pentru a utiliza funcția de microfon, vă rugăm să folosiți mini microfon inclus.

2. Acest produs suportă conectarea a 2 dispozitive Bluetooth în același timp, dar pentru a fi în siguranță, atunci când se utilizează pe o consolă de joc, aceasta nu are suport pentru jocuri în timp ce de încărcare.

3. Acest produs utilizează 2.4 g wireless de transmitere a semnalului, vă rugăm să nu utilizați de mare putere aparate electrice.Cum ar fi plita cu inducție, cuptor cu microunde, etc. În apropiere, care nu va afecta utilizarea normală a acestui produs.

4. Când setul cu cască Bluetooth este conectat la produs, vă rugăm să dezactivați funcția de alte dispozitive Bluetooth și asigurați-vă că setul cu cască Bluetooth este în așteptare pentru împerechere.

Notă: este recomandat să utilizați în mod ecran mic de pe smartphone-uri în termen de 6.5 inch, iar ecranul mare modul de pe telefoane peste 6,5 inci.

Metode de plata:

Puteți face plata folosind oricare dintre metodele de mai sus și pls plătească în termen de 3 zile de îndată ce comanda dvs. este plasat.

Plata ta va fi verificată prin www.pizzeriaalforno.ro termen de 24 de ore și vom procesa comanda dvs. odată ce s-a terminat.

Dacă scopul tău este închis din motive de securitate, va trebui să depună o cerere pe www.pizzeriaalforno.ro.

Restituirea cauzate de anulare a comenzii, de restituire acord sau de mediere vor fi procesate imediat și, de obicei, durează aproximativ 7-10 zile lucrătoare pentru a ajunge la contul dumneavoastră.

Transport maritim și pachetul:

Toate elementele sunt verificate și ambalate, de asemenea, înainte de expediere.Comenzile vor fi expediate în termen de 2-5 zile lucrătoare după ce plata este terminat.

Greutatea pachetului prin posta normala este limitată la 2 kg.Va vom trimite separat, dacă greutatea este de peste 2kg.

De obicei este nevoie de aproximativ 15-60 de zile și ar putea fi un pic mai mult la unele pustiu.

Puteți alege rapid de transport maritim metodă dacă doriți să obțineți pachetul mai devreme, și pentru aceasta va trebui să plătească taxa de transport.

Returnare și Rambursare:

Vom retrimite sau rambursare în cazul în care pachetul este pierdut, deteriorat în tranzit, sau a primit elementul greșit.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom fi fericiți să vă ajutăm.

Feedback-ul:

Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv, ne va fi foarte apreciat.Dacă există ceva în neregulă, vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca feedback-ul și vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta până când totul este bine.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Numărul De Model Bluetooth Converter pentru NS
Compatibil Marca/Model Nici unul
Origine NC(de Origine)
Cu USB no
Nume De Brand tmddotda

Produse similare