Super Graba Cluburi de Golf Club se Ocupe de Controler pentru Nintend Comutator Consolă de Accesorii de Joc prindere pentru Nintendo Comutator Mario Golf

33.13lei

Adauga la lista dorintelor

Jocuri Video

Descriere produs


Descriere:

1. Fabricat din material ABS durabil;

2. Ușor, confortabil să dețină, joc de simulare de experiență;

3. Ușor de a instala și a scoate.

4. Liber retractabil lungime club

Caietul de sarcini:

[Perfect Compability] 1 Pachet Cluburi de Golf Special conceput pentru Nintendo Comutator sport joc Mario Golf Super Graba.

[Experiența reală]prindere De clubul de golf caz va aduce experiență de joc diferit, e mai realist decât să joci doar cu Comutatorul de comandă.Injecteaza realism și un avantaj competitiv pentru jocuri.

[Instalare simplă și Utilizare]clubul De golf are o dimensiune perfectă și forma, și compatibile pentru Bucurie-Con controler poate fi ușor alunecat pe mâner sau eliminate de la mâner.design unic este că ZL & ZR buton poate fi apăsat.

[Mare Siguranță] Echipat cu șnur reglabil pentru a crește siguranța, și nu vă faceți griji despre asta cădere accidentală din mâinile tale.

[Confortabil si Durabil] Aceste cluburi de golf de înaltă calitate ABS material, care este foarte ușor și durabil, confortabil pentru prindere.Design ergonomic usor de potrivit pentru toate de mână dimensiuni,adult și copil poate folosi rackts perfect.

Pachetul Inclus:

2*prindere

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Origine NC(de Origine)
Nume De Brand centechia
Material ABS
Compatibil Marca/Model nintendo
Numărul De Model Comutator De Golf Rod
Nintendo Model NINTENDO A COMUTA
Suport Dropshipping

Produse similare