Praf Capac de Silicon Pentru PlayStation 5 PS5 mass-Media de la Distanță Anti-zero, Anti-alunecare la Distanță Caz de Protecție Coajă Accesorii

2.92lei

Adauga la lista dorintelor

Jocuri Video

Descriere produs


Praf Capac de Silicon Pentru PlayStation 5 PS5 mass-Media de la Distanță Anti-zero, Anti-alunecare la Distanță Caz de Protecție Coajă Accesorii

Caracteristici: 1. Silicon de control de la distanță manșon de protecție a bun ambalaj de performanță, și este strâns și nu-i ușor să slăbiți.Silicon design-ul este folosit pentru a proteja TV control de la distanță de nocive, praf și zgârieturi.

2. Prietenos și ușor, oferă o protecție maximă, non-alunecare, rezistent la praf, la șocuri și lavabil.

3 se Potrivesc Perfect: ușor și subțire design șasiu protejează TV control de la distanță cu cel mai mic volum.

4. Ușor pentru a Instala: Nu există instrumente sau firele sunt necesare.Doar glisați TV control de la distanță în cazul.

5. Telecomanda capacul este fabricat de înaltă calitate, gel de siliciu, care poate preveni capacul din spate și bateria de control de la distanță de a fi pierdut.Previne copiii de la deschidere, capacul din spate și se joacă la va; în mod eficient previne zgârieturi, lovituri, vibrații și pauze.

6. Mai ușor de a Găsi: Vine cu multe culori bratari care se potrivesc caz; este proiectat cu culori diferite, atunci când se amestecă de mai multe telecomenzi împreună, capacitatea de a identifica rapid poate salva o mulțime de timp.În acest caz, distincția între partea de sus și partea de sus a telecomenzii este mai ușor.

7. Carcasa de silicon este special conceput pentru PS5 mass-media de la distanță.Complet potrivit pentru control de la distanță.

Caietul de sarcini:

Nume: Control de la Distanță Capac de Protecție pentru PS5

Material: silicon

Model compatibil: potrivit pentru PS5 mass-media de la distanță

Culoare: așa cum se arată

Lista De Ambalare:

Capac De Protecție*1

Notă:

1. Din cauza problemelor de efecte de iluminare și unghiuri de fotografiere, va exista o anumită toleranță în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2. Datorită măsurare manual, produsul are niște dimensiuni de toleranță.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Nume De Brand viugreum
Compatibil Marca/Model PlayStation 5
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Silicone Protective Case For PS5 Media Remote

Produse similare