LED Lumina de Noapte Senzor de Lumină de Noapte USB Încărcător de Perete Ușoare cu Dual USB Încărcător de Porturi

25.36lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Caracteristici:

2 USB de încărcare rapidă:Ieșire: DC 5V 2A / 1A max pentru 2 dispozitive multi-funcționale USB priza de perete placa permite de mare viteză de încărcare pentru 2 telefoane mobile sau 1 comprimat.

Senzor automat de Lumină: Built-in Dusk-to-Dawn smart senzor de lumină.Când se întuneca, usb lumina de noapte este pe.În schimb, lumina de noapte este oprit.

Funcție de încărcare și funcția de lumină de noapte este independent, lumina de noapte nu este deschis, de asemenea, pot percepe.Acesta va porni automat atunci când senzorul de lumină ambientală detectează că e în întuneric.

Priză usb lumina de noapte se potrivește tuturor 5V dispozitive, ambele smartphone-uri și tablete.

Acest usb încărcător de perete lumina de noapte este mare, iluminat pentru studyroom, dormitor, hol, balcon, bucătărie, toaletă și așa mai departe.

Caietul de sarcini:

Culoare: Alb

Culoare Lumina: Alb Cald

Material: ABS

Ieșire: DC 5V 2A

Intrare: 100-240V AC

Dimensiuni: 71x71x39mm

Greutate: 100g

Lista De Ambalare:

1xNight Lumina

Picătură De Transport Maritim De Servicii:

1. Nu există nici un stoc limitat pentru a îndeplini ordinele pe o bază de zi cu zi.

2. Putem folosi ePacket de transport maritim pentru cele mai multe țări, precum Statele Unite, Canada, Australia, Federația rusă, Germania, Franța , Spania , Marea Britanie și Noua Zeelandă. 3. Prioritare de transport, rapid de transport maritim în termen de 48 de ore.

4. Nici o factură sau chitanță sau materiale promoționale incluse.

Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi!Vă Mulțumesc Atât De Mult!

Dacă aveți orice probleme cu privire la comanda dvs.,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom face tot posibilul pentru a vă ajuta să rezolve problema!

Dacă nu există nici o problemă de produse,vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți imediat.

Puteți alege reveni sau de restituire.Vă rugăm să indicați motivul și numărul de ordine a reveni la returnarea produsului,și retuen elementul în punga originală.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Origine NC(de Origine)

Produse similare