1-4Pack Smart Plug Socket Priză WiFi Remote Control Timer cu Estompat Lumina RGB SUA/UE/marea BRITANIE Mufă Ieșire USB Plug Wireless

59.70lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Smart Plug Socket Priză WiFi Remote Control Timer cu Estompat Lumina RGB de Ieșire USB Plug Funcționează cu Amazon Alexa Google Wireless de Acasă Nu Hub Necesare 1-6Pack

Descriere:

Caracteristici:

* Funcționează cu Alexa si Google Asistent

* Funcționează cu Viață Inteligentă APP

* Program Caracteristică

* Funcția Timer

* Economie De Energie

* Reducere de putere funcție de memorie

* RGB Atmosfera Lumini

* Construi în USB Port de Încărcare(Numai pentru UE și marea BRITANIE Model)

* DESIGN de SIGURANȚĂ și a configura cu UȘURINȚĂ----priza de slot cu Alunecare Capac de Siguranță va preveni copiii de la a introduce degetele sau alte obiecte în ea.Pur și simplu conectați mini-priza de la o priză electrică, conectați un dispozitiv Inteligent, Plug, și fără fir de control de pe dispozitiv folosind o tabletă sau telefon.Un asigurat 2.4 GHz WiFi de rețea este necesară.

* CONTROL de la DISTANȚĂ----Controla elementele electrice prin intermediul telefonului ori de câte ori și oriunde te afli după descărcarea APLICAȚIE GRATUITĂ de Viață Inteligentă atâta timp cât există o rețea.Ideal pentru cineva care nu se pot deplasa în jurul valorii de foarte bine și are nevoie de acces facil la rândul său pe/de pe un dispozitiv.

* VOICE CONTROL----Compatibil cu Amazon alexa, Google asistent acasă și IFTTT, controla aparatele de acasă cu smart plug pur și simplu prin acordarea comenzi vocale pentru Amazon Alexa sau Google Asistent.Nu Hub Necesare, plug inteligent funcționează fără a fi nevoie de un alt hub sau un serviciu de abonament plătit.

* PROGRAM & TIMER---- gata de a avea o casă inteligentă și de a crea programul personalizat pentru a porni automat și opri orice casa de Electronice sau electrocasnice, cum ar fi lămpi de Iluminat de Crăciun, filtru de cafea, etc

* Economie de ENERGIE---- Cu Puterea de tăiat funcție de memorie.

* DISPOZITIV de SHARE---- Partaja smart plug cu familia prin schimbul de dispozitiv.Accesul familiei la un singur Dispozitiv.

【RGB Atmosfera Lumini】Diferite culori și luminozitatea pot fi ajustate prin Smat APP de Viață, Amazon Alexa, Google Acasă și IFTTT ; 8 moduri de spirit sunt construite într-o atmosferă plină de culoare, lumini.

【Construi în USB Port de Încărcare】UE și marea BRITANIE modelul WiFi smart socket are un port USB de încărcare, care este convenabil pentru încărcarea telefoanelor și a altor dispozitive(5V2A).

Notă: nu Există nici un port USB în SUA Plug model de soclu!

Caietul de sarcini:

Model: Smart Wifi Soclu

Tensiune de lucru: AC100-240V 50/60Hz

Sarcină maximă Curent: 10A

Alimentare USB(Numai pentru UE și marea BRITANIE Model): 5V2A

Dimensiune: Plug SUA:50*50*53mm / 2*2*2.1 inch, UE Plug:80*68*72mm / 3.15*2.68*2.83 inch, Priza UK:80*68*72mm / 3.15*2.68*2.83 inch

Semnalizator: Rosu(sursa de Energie), Albastru(WIFI)

Materiale: PC+ABS(V0 Grad de Incendiu Rating)

Temperatura De Lucru: -20-50°C

Certificat: CE, RoHS

Pachetul include:

1X sau 2X sau 3X sau 4X sau 6X Inteligent Prize(Fiecare Priza cu 1 Manual de Utilizare)

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Certificare FCC, CCC, ROHS, LVD, CE, EMC
Numărul De Model 770993
Nume De Brand ÎN CONDIȚII DE SIGURANȚĂ A ASCUNS LUMINA
Material De Bază ABS
Origine NC(de Origine)
Garanție 1 An

Produse similare