Digitale Kookwekker Grote Cijfers Lichid de Alarmă Magnetische Întâlnit Lcd Grote Display Achterzijde Koken Games Sport Sta Voor Bak C2D9

6.98lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


descriere:

1. Ușor de acces: Inclusiv magnetice de linie, plierea suportului de cârlig, ușor de depozitat și de transportat.Puteți folosi magneti pentru a atrage ușa de la frigider, puteți utiliza, de asemenea, pe masă, sau puteți pune o funie prin cârlig și atârnă-l.

2. Gamă largă de aplicații: foarte potrivit pentru teme, exercitii fizice, exercitii fizice, de gătit, sport și sală de clasă timer activități (potrivit pentru profesori, studenți), etc.

3. În sus și în jos de numărare: operație simplă cu funcția de numărare și funcția de numărare cu un timp maxim de 99 de minute și 99 de secunde.

4. Alarmă cu voce tare: Un timer digital cu un bip tare poate asigura că ai auzit asta de gătit timer cu alarmă într-o altă cameră, fără griji despre overcooking sau undercooking.

5. Mare ecran: digital, cu ecran LCD și îndrăzneț numere de clare, ușor de citit.

6. Ușor de utilizat: puteți apăsa butonul M pentru o dată la fiecare minut, apăsați tasta s pentru a roti secunde, și apoi apăsați ST

7. Design Compact: Acesta este mic în dimensiuni, ușor pentru a stoca și portabil, și nu ocupă mult spațiu.

8. De înaltă calitate: realizate din plastic de înaltă calitate și componente electronice, ignifug, rezistent și rezistent la impact.

Culoare: albastru/verde/roz/alb

Material: plastic + componente electronice

Dimensiune: 7.2*6*2 cm

Baterie: 1 * baterie AAA (nu sunt incluse)

Pachetul Inclus:

1 *timer de bucătărie

notă:

1. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită o diferență de 1-3mm, vă mulțumesc!

2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, vă rugăm să rețineți că imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Bine ati venit pentru a cumpara de la noi!Puteți să contactați cu noi pentru a obține mai multe detalii de bunuri .Să aveți o zi frumoasă!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Origine NC(de Origine)
Timp Fix /
Material /
Certificare CIQ
Numărul De Model AKZ4078
Funcția Setați Memento Timp
Cronometre Tip Cronometre Digitale
Caracteristici 1 timer
Aspectul comune
Tip Cronometre
Nume De Brand KITPIPI
Caracteristică Eco-Friendly

Produse similare