Visual Analog Timer 60 Minute Elev La Clasă Bucătărie Temporizator De Gătit Instrumente De Management De Acasă Adulți Copii

64.21lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Visual Analog Timer 60 Minute Elev La Clasă Bucătărie Temporizator De Gătit Instrumente De Management De Acasă Adulți Copii

Caracteristici:

Ușor de funcționare și vizuale dial

Visual analog timer-ul este ușor de utilizat, care pot fi setate cu ușurință alarmantă timp prin butonul rotativ.Apoi colorate disc va dispărea treptat pe măsură ce timpul trece, după setare.Este ușor de citit cât de mult timp plecat.

Mut

Visual analog timer are destul de bine funcția mut.Ticăitul sunetul este foarte slab.Deci visual analog timer-ul este ideal pentru un mediu liniștit, cum ar fi camera de studiu, birou și așa mai departe, care nu va perturba munca sau de studiu.

Reglabil sunet de alarmă

Visual analog timer pot fi schimbate în mod liber său de alarmă volumul sunetului printre scăzut de sunet și sunet puternic, de asemenea, sunetul de timp de la 3 la 60 de secunde, care poate fi suficient de diferite persoane, folosind are nevoie.

Compact si durabil

Visual analog timer adoptă de înaltă calitate din material plastic, ușor și durabil, care deține mult timp folosind durata de viata.Dimensiunea compactă este convenabil pentru a transporta și stoca, care nu va ocupa mult spațiu.

Domeniul de aplicare

Visual analog timer este larg potrivit pentru copii și adulți, care nu este numai potrivit pentru bucatarie, dar, de asemenea, este un moment bun de a gestiona instrument de lucru și de studiu, adu-ți viața de zi cu zi mai mult confort.

Caietul de sarcini:

Tip: visual analog timer

Cantitate: 1 buc

Material: plastic + componente electrice

Culoare: negru / rosu/ verde/ albastru

Baterie: 2* AAA baterii (nu sunt incluse)

Dimensiune: 8*8*5 cm/ 3.14*3.14*1.97 inch(L*W*H)

Greutate neta: 80g/2.82 oz

Pachet:

1* visual analog timer

1* manual de limba engleză

1* cutie pachet

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Nume De Brand LemonBest
Material Plastic
Numărul De Model visual analog timer
Cronometre Tip Dial Cronometre
Certificare CIQ, CE / UE
Aspectul comune
Caracteristică Aprovizionat, Eco-Friendly
Timp Fix Alte
Origine NC(de Origine)

Produse similare