2021 Noi Electronice Organizator Organizator De Cablu Compact De Călătorie Organizator Geantă

12.20lei

Adauga la lista dorintelor

Jocuri Video

Descriere produs


Organizator Electronic Cablu de Organizator Compact de Călătorie Organizator Geanta Accesorii Electronice Cazuri de Depozitare Sac Impermeabil pentru Cablu USB Card SD Putere Banca pentru Căști

OOTDTY

Caracteristici:

DESIGN MULTI-SCOP - Cablu, cablu USB, pixuri, ureche telefoane, carduri SD, adaptoare electrice etc. Acest electronics cablu de sac va ajuta să păstrați toate dvs. de accesorii electronice și diverse cabluri împreună.

APLICAREA pe scară LARGĂ - electronice organizator perfect pentru Călătorie, Mare Organizator pentru Uz de Birou și de Călătorie, și să Păstreze Importante Dispozitive în Reach.Aceasta geanta de voiaj este un bun turiști opțiune de cadou pentru familia și prietenii.

MATERIALE de ÎNALTĂ CALITATE - electronice geanta este fabricat din grele, rezistent si hidrofug tesatura de nailon, construit în excelente bucle elastice cu prindere anti-alunecare pentru a asigura corzile sta în loc.Organizator de călătorie sac de înaltă calitate dublă închidere cu fermoar pentru acces rapid și de management.

LIIGHTWEIGHT ȘI UȘOR DE TRANSPORTAT - Usor de electronice organizator de călătorie, ușor de a transporta și de a încăpea în rucsac sau geantă de mână, fără a lua mult spațiu.

ECONOMISI SPAȚIU - Aceasta electronice organizator este un foarte simplu și de bază de sac pentru a stoca accesorii electronice.Păstrați totul curat, fără mizerie.

Caietul de sarcini:

Model: Plat digital geanta

Forma: cub tip

Pachetul inclus:

1x Cablu Organizator geantă

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Origine NC(de Origine)
Numărul De Model HXBE8FF300198-BK
Nume De Brand Crusta Pro
Compatibil Marca/Model Nici unul

Produse similare