EVA Portabil Greu Coajă de Protecție de Depozitare Geanta de transport de Capacitate Mare, cu Fermoar Caz pentru Nintend NS Comutator Consolă/Doc/Fitness Inel

115.89lei

Adauga la lista dorintelor

Jocuri Video

Descriere produs


EVA Portabil Greu Coajă de Protecție de Depozitare Geanta de transport de Capacitate Mare, cu Fermoar Caz pentru Nintend NS Comutator Consolă/Doc/Fitness Inel

INFORMAȚII * poate stoca fitness inel comutator gazdă comutator de bază și comutator/pro mâner, etc * utilitatea și textura pungă de protecție, pentru a satisface nevoile de entuziaști de jocuri pentru a efectua * protecție perfectă de joc de consolă, să vă bucurați de joc ~ Parametru: Dimensiuni în Ambalaj: 40*35*13.5 cm; Articol Greutate: 1580g Pachet Inclusiv: 1 x geantă de transport pentru Nintend Switch(Comutator și accesorii nu sunt incluse)

FOTO

TRANSPORT

. Cele mai multe dintre comenzile se vor trimite in 2-3 Zile de la plata a confirmat.(Aștept de Vacanță și de Week-end ).Noi vă va informa dacă mai avem nevoie de timp să se pregătească..

.De obicei,folosim China Post Air Mail pentru a livra elemente pentru a wordwilde.

. Modul trimis prin China Post Obișnuiți de Mici Pachete de Plus ,care nu va afișa orice informații de actualizare.sper că puteți înțelege și de a nu deschide orice litigii pentru care nu sunt disponibile Informații de Urmărire în timp limită .Sper sa pot conștienți de acest lucru înainte de a plasa comanda .Ne pare rău pentru inconvenient se poate aduce la tine .MULȚUMIRI ȘI CEEA CE PRIVEȘTE.

DESPRE LOZIN MAGAZIN

. Lozin Store este un Aur și Profesionale Home & Garden Furnizor în www.pizzeriaalforno.ro, înregistrată atât în Hong Kong și Shenzhen.Avem propria fabrica pentru a face toate produsele.Principalele noastre produse sunt Home & Garden Produse , cum ar fi Bucatarie,sala de Mese si bar , Festiv si Petrecere SuppliesPet Produse, Textile Acasă, Acasă Decoruri, Golf bunuri, Păr și produse de îngrijire Orală, Bijuterii, Pantofi și așa mai departe .Noi oferim la nivel mondial en-gros și picătură navă de servicii pentru orice client din lume.

SERVICII

Sfaturi: Dacă aveți nevoie de a declara în mod CORESPUNZĂTOR VALORII sau a modifica NUMELE PRODUSULUI a făcut vămuirea devenit mai convenabil ,vă Rugăm să ne contactați în mod liber înainte de transportat .

RAMBURSARE

Vă rugăm să Rețineți: Dacă aveți nevoie de a declara în mod CORESPUNZĂTOR VALORII sau a modifica NUMELE PRODUSULUI a făcut vămuirea devenit mai convenabil ,vă Rugăm să ne contactați în mod liber înainte de transportat .

FEEDBACK-ul:

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Nintendo Model NINTENDO A COMUTA
Nume De Brand SHACROXX
Numărul De Model LZNS181
Pachet Da
Compatibil Marca/Model nintendo
Dimensiuni În Ambalaj 40*35*13.5 cm
Articol Greutate 1580g

Produse similare