21G Mini Flacoane de Sticlă Flacoane Mici de Plută în Miniatură Clar Borcane de Sticlă Multi Utilizare Dop de Plută Doresc Mini Sticle de Sticlă

6.18lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Caracteristici:

De ÎNALTĂ CALITATE: Fabricat din sticlă de înaltă calitate material, solid și durabil, puteți folosi mini sticle de sticlă în condiții de siguranță.

PARTIDUL DECOR: Drăguț sticle poate fi folosit ca varietate de stiluri sau modele, creand o atmosfera romantica cu un recurs vintage cu aceste mini sticle de sticlă pentru nunta și partidul decor.

CAZ: Poate fi folosit pentru meserii, și pentru favoruri de la botezuri si petreceri aniversare.Pentru o culoare infundat borcan, se umple cu nisip colorat și loc un mini-scoici pentru o plajă tematice de favoarea nunta nautice decor.

DESIGN UNIC: mini forma de design face ca aceste DIY meșteșug sticle transporta convenabil, între timp, manopera rafinat, face te iubesc aceste dorința de sticle o dată.

DUPĂ-VÂNZARE de GARANTARE: Dacă primiți produsele noastre,ai vreo nemulțumire, vă rugăm să nu ne dea feedback-ul rău sau revizuire rău, vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi, în primul moment, va vom oferi cel mai bun răspuns, vă mulțumesc în avans.

Descriere:

Principalul Material: Sticla

Greutate neta: Cca.21g

NOTĂ:

1.1 inch=2,45 cm/1cm≈0.393 inch

2.Vă rugăm să permiteți 1-3 cm de eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

3.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Cu diametrul de 11 mm Înălțimea de 22 mm gât de Sticlă diametru interior 6.5 mm Capacitatea de 1 ml

Pachetul inclus: 10buc Mini Sticle de Sticlă

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Origine NC(de Origine)

Produse similare