Borcane de sticlă Recipiente Mini Decor Dop de Plută Ornamente Mici Borcan Mesaj Flacoane Ieftine Sticla de Inalta Calitate 54pcs 20ml

133.69lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


De ce să alegeți sticla mea?

1. Avem o fabrica de profesionist pentru a produce cele mai bune sticle în China! 2. Avem branduri Americane!Cel mai bun sticla vânzător! 4. Păi și de ambalare profesionale, nu vă faceți griji că se va rupe, chiar dacă acestea sunt fragile! 5. Prețurile cu ridicata, dacă aveți nevoie de cantități mari!

Despre Transport

Noi folosim de obicei oficial logistica de www.pizzeriaalforno.ro.Dacă doriți să primiți coletul mai repede, ne puteti contacta, dar acestea necesită să suporte unele costuri.Desigur, acest lucru poate fi, de asemenea, ajustate în funcție de valoarea de achiziție, și ne străduim pentru a obține cele mai satisfăcătoare produse la prețul cel mai favorabil.

Feedback-ul și service post-vânzare

Există mai multe tipuri de sticle în magazin pentru tine de a alege de la.Dacă aveți orice întrebări, puteți să ne contactați și vom rezolva pentru tine cât mai curând posibil.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, sper că puteți să ne lăsați feedback-ul pozitiv.Suntem foarte recunoscători.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Origine NC(de Origine)
Ambalare >10
Caracteristică Eco-Friendly
Capacitate 20ml
Nume De Brand JIUYUE
Utilizarea Decor
Material Sticla
Tip Depozitare Sticle Și Borcane

Produse similare