Instrumente de gătit Măcelar de Bumbac Sfoară de Carne de Grătar Șiruri de Cârnați din Carne Lega Coarda /Naturală de Oaie, Cârnați de Acoperire, Cârnați Piele

1.63lei

Adauga la lista dorintelor

misc

Descriere produs


Stilul 1:

Caracteristici:

Făcut pentru a lega păsări de curte și carne.

Suficient de gros pentru a utiliza pentru prăjire carne.

În condiții de siguranță alimentară, nealbite, naturale, sfoară de bumbac

Utilizarea perfectă pentru Trussing și Legarea carne, arte și meserii și grădinărit aplicații.

Aceste alimente în condiții de siguranță firului este perfect pentru schelete un curcan, pui sau friptură, și pentru alte sarcini culinare.

Caietul de sarcini:

String diametru: Aprox 1,5 mm.

Conține aproximativ 75 de metri

În condiții de siguranță alimentară, nealbite, naturale, sfoară de bumbac

Utilizarea perfectă, pentru ambalare industrială, de grupare, de arte și meserii și grădinărit aplicații.

Făcut pentru a lega păsări de curte și carne.

Pachetul Inclus:

1 Rola De Bumbac Sfoară

Notă:

1. Vă rugăm să permiteți-1-3cm de eroare din cauza manuală de măsurare.

2. Culorile pot fi diferite pentru diferite de afișare, vă rugăm să înțelegeți.

Stilul 2:

Caracteristici:

Cât timp se poate păstra: Uscat Oi Carcasa salva de la 2 la 3 ani la temperatură constantă, evitând soare.

Caietul de sarcini:

Material: Oi Intestin Material

Culoare: prezentate ca imagini

Dimensiune: Unul Mărime

Calibru: 28 mm-30mm(1.10 într-1.18 inch)

Lungime: 2,5 m 2,6 m(8.20 ft-8.53 ft)

Cantitate: 1 Buc

Cum să utilizați:

La cârnați uscat carcasa nevoie pentru a pune un pic de calitate alimentară ulei în tubul înainte de umplere pentru uscat carcasa are mai puțin de elasticitate decât sărate cârnat.

Pus carcasa în apă în câteva secunde și apoi se poate folosi sau poate fi folosit după imersie în apă mai mult de 3 munites.

Pachetul include:

1 X Tubulare Oaie, Cârnați Carcasa

Notă:

Uscat cârnat pot fi consumate după ce termin de făcut.

Acesta va fi înmoaie după răcire și uscare.

De asemenea, acesta nu va avea gustul de carcasa.

Unii cumpărători menționat este ușor de a sparge atunci când se umple cârnați.

Și nu pot să acorde o atenție la metoda de umplere sau cu ajutorul tubului pentru a umple carnea prea repede.

Când carnea manual, o poti face prin separarea unor piese de mici dimensiuni.

Apoi folosiți scobitori pentru a face mici bule de aer dupa ce termina de umplere.

Notă:

1.Tranziție: 1cm=10mm=0.39 inch

2.Vă rugăm să permiteți-0-1cm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

3.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Nume De Brand WHPHous
Certificare CIQ
Caracteristică Eco-Friendly
Origine NC(de Origine)
Carne Și Păsări De Curte Instrumente De Tip Sfoară De Bumbac/ Tubulare De Oaie, Cârnați Carcasa

Produse similare