100g-1000g de Înaltă Calitate Corn de capră extract de Epimedium Extract pulbere

53.39lei

Adauga la lista dorintelor

misc

Descriere produs


Descriere produs : Epimedium extras este popular afrodisiac supliment pe bază de plante și sexuală potențator de performanță.

Ea are o lungă istorie de utilizare tradițională în China pentru reducerea disfuncție erectilă și pentru îmbunătățirea libidoului și a fertilității.

De asemenea, cunoscut sub numele de Iarba Caprei, acest supliment se presupune că a primit numele după un fermier a observat că turma lui de capre au fost deosebit a trezit după consumul de flori de un anumit tip.

Aceste Epimedium florile conțin icariin, care este un compus natural care creste fluxul de sange la organele sexuale și promovează unitatea de sex.Icariin a fost găsit pentru a crește sinteza de Oxid Nitric precum și inhibarea activității de PDE-5 enzime.Funcția : 1. Epimedium Extract Îmbunătățește funcțiile sexuale în mod tradițional. 2. Epimedium Extrage beneficii pentru eliminarea reumatismele 3. Epimedium Extract Previne osteoporoza 4. Epimedium Extract Previne menopauza si a hipertensiunii arteriale 5. Epimedium Extract Întărește immunityability 6. Epimedium Extract Crește coronale puls curge, și accelerează de lichid spermatic.Aplicație : 1. În domeniul Alimentar, epimedium extras este folosit în special ca aditivi alimentari.

2. În domeniul de produs de sănătate, epimedium extras este bun pentru boli cardiovasculare și cancer.

3. În domeniul farmaceutic, epimedium extras este folosit în principal ca farmaceutică material pentru a trata tot felul de afecțiuni ale rinichilor, impotență, spermatorrhea, prospermia, extremități reci, acroanesthesia sau convulsii.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Ingredient Epimedium extract pulbere
Cantitatea 999
NET WT 50g-1000g
Numărul de Bucăți O Unitate
Numărul De Model Sclipici De Corp
Origine NC(de Origine)

Produse similare