5 Role Plastic de Grad Alimentar Sushi Nigiri Filtru de Minge de Orez Matrite se Lipeasca de Presă Filtru DIY Bento Instrument Apăsați Bento Instrument TSLM1

3.13lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Alimente Grad Plastic Nigiri Sushi Maker Minge de Orez Matrite 5 Role Filtru Non Stick de Presă Bento Instrument DIY Sushi Instrumente de Dropshipping Descriere:

Practic Pranz: Delicios, dar Simplu de Idei pentru masa de Prânz Cutie!Doar se amestecă condimente, furikake sau alge pentru sushi de orez și mucegai ÎN perfectă Japoneză onigiri.

Portabil: Ușoară și compactă, acestea sunt completarea perfectă pentru orice bucătărie și chiar face mare picnic ustensile.Face perfect Japoneză onigiri bile de orez pe du-te!

Ușor de utilizat: pachetul vine cu toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a începe a face perfect, uniform sushi bile.Folosind orez cu zbaturi, pur și simplu loc o porțiune de orez în fiecare mucegai și țineți-l nemișcat.

În condiții de siguranță: Copil-friendly instrument - Aduce toată familia împreună și de a face orez triunghiuri se potrivi cu fiecare persoană cu un gust diferit.Trimite-ne un mesaj cu onigiri idei reteta!

Caietul de sarcini:

Material principal: PP

Element dimensiune: aprox. (L * W * H) 16x6x2.3cm

Greutate Brută: Aprox.36g

Pachetul Inclus:

1*Mucegai

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Certificare CE / UE
Material Plastic
Sushi Instrumente De Tip Forme De Sushi
Caracteristică Eco-Friendly
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Sushi Instrumente

Produse similare