2 BUC/Set DIY Sushi Mucegai Onigiri Minge de Orez Mâncare de Presă Forma de Sushi Mucegai Onigiri Minge de Orez Bento Apăsați Filtru de Mucegai Instrument DIY

18.38lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


1 set(2 buc)

Material: Grad de Alimente din Polipropilenă (PP) Culoare: Alb Dimensiune :aplicația 5.8 cm x 3.5 cm Cantitate: 1 set(2 buc) Pachetul include:1 set Triunghi Forma Forme de Sushi Cum să utilizați: 1.Pune orezul în matriță. 2.Împingeți capacul puternic. 3.Reverse tava si se retragă orez sushi.Se face sushi cu ușurință de Brand nou și de înaltă calitate, Practice și forma este trim.Din polipropilenă, Suprafață împiedică să rămânem orez Notă: Datorită diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Material: polipropilenă PP rezistenta la Caldura: despre - 20 ℃ ~ + 100 ℃ Culoare: alb transparent Dimensiune: așa Cum se arată Forma: Triunghi/Inima/Urs/Flori pentru a face bile de orez Utilizare: epoca de monoton orez este de peste, au minunat de orez mucegai repede!Face un minunat și delicios de masă pentru iubitul tău și copilul în două dimensiuni.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Type2 Eco-Friendly
Type3 sushi mucegai onigiri
Material Cauciuc Siliconic
type5 sushi mucegai cutie
Tip Sushi Instrumente
type1 Alimente Grad de Polipropilenă (PP)
Sushi Instrumente De Tip Forme De Sushi
Numărul De Model c15
type7 Instrumente DIY Accesorii de Bucatarie
Origine NC(de Origine)
Type4 sushi mucegai set
Caracteristică Eco-Friendly, Aprovizionat
type8 Bucătărie Japoneză Bento Accesorii
Certificare CIQ
type6 Filtru de Orez Mucegai Mucegai Masa de BRICOLAJ Copii

Produse similare