MPPT/600W/Solar Boost Controller/Solar Vehicul Electric de Încărcare Controler/48V60V72V

221.88lei

Adauga la lista dorintelor

Instrumente

Descriere produs


modname=ckeditor

Acest produs poate fi aplicat la o varietate de baterii, inclusiv baterii cu litiu, fier de baterii cu litiu, baterii plumb-acid, etc. (tensiune de la baterie 48V/60V/72V, etc.), clienții pot seta diferite de încărcare a bateriei de parametri prin butonul SET, sau pot lăsa un mesaj la serviciul Clienți, vă spun tensiunea bateriei folosite, ne va ajuta să-l configurați. \

* Acest solare boost controler de încărcare necesită panou solar de tensiune să fie mai mică decât tensiunea bateriei, și panoul de putere este mai mic de 600W.De exemplu, pentru a încărca un 48V battery (baterie), cel mai bine este să utilizați 36V sau 30V, sau 18V acumulator bord.Bateria de bord tensiune este mai mare decât tensiunea bateriei, trebuie să consultați serviciul clienți cu pas-jos controler de încărcare.

Caracteristici Produs:

\

\

1. Avansate MPPT urmărirea punctului de putere maximă tehnologie, maximă de urmărire a eficienței este de 98%, ceea ce poate salva de energie a panoului și de a reduce costul de panou.

\

\

2, folosind componente de înaltă calitate pentru a îmbunătăți performanța sistemului, maximă eficiență de conversie de 97%.

\

\

3. Ultra-rapid urmărirea punctului de putere maximă de viteză în timp ce asigurarea de urmărire a eficienței.

\

\

4. Cele 4 cifre digitale tub de această mașină are funcții de afișare în timp real a bateriei de bord tensiune, curentul de încărcare, tensiunea bateriei, etc., care este convenabil pentru afișaj clar de starea de încărcare.Și acest produs permite clienților pentru a stabili în mod liber de tensiunea bateriei și de încărcare parametri.

\

\

5, lățime PV matrice a punctului maxim de putere de tensiune de funcționare de 26V-63V.

\

\

6. Direct de afișare design cu fiecare parametru, dinamic afișa datele de funcționare și starea de lucru a aparatului, baterie, placa de tensiune, curentul de încărcare, tensiunea bateriei, etc.

\

\

7, panou solar puterea de-a lua de tehnologie, consumul de energie în standby este de 0, sistemul de consumul de energie toate vin de la baterie bord, nu de lucru pe timp de noapte.

\

\

8. Acest produs vine în sprijinul clienților pentru a seta manual tensiunea bateriei și de încărcare parametri prin intermediul butoanelor.Acesta poate fi aplicat la o varietate de tipuri de baterii, cum ar fi baterii cu litiu, fier de baterii cu litiu, nichel-metal hidrură de baterii, baterii plumb-acid, gel de baterii și diverse alte modele.baterie.

\

\

9, cu un copil funcția de blocare pentru a preveni accidentale de butoane cauzate de erori de încărcare.

\

principala caracteristică:

\

\

1, MPPT de înaltă performanță metoda de încărcare, încărcare de eficiență de 97%;

\

\

2, suprapreț funcția de protecție, proteja în mod eficient de baterie de la supraîncărcarea;

\

\

3, anti-reverse protecție, baterie si placa anti-reverse protecție;

\

\

4, protecție scurt-circuit, cu blocare pentru copii, în condiții de siguranță și convenabil;

\

\

5, pot fi aplicate la o varietate de acumulatori, baterie, placa de energie, consumul de energie în standby este de 0.

\

\

Setați tensiunea metoda:

\

\

Primul tip: selectați tensiunea corespunzătoare a clientului baterie

\

\

Apăsați și țineți apăsat butonul timp de 10 secunde, lumina verde se stinge, digital tub valoarea clipește, care este, introduceți reglare a tensiunii de stat.În acest moment, eliberați butonul.În acest moment, de fiecare dată când butonul de modul de valoare este apăsat, o tensiune de valoare va fi convertită, tensiunea corespunzătoare este selectată, și apăsați lung este stocat timp de 10 secunde.Digital tub afișează 4 bare orizontale și clipește, iar lumina verde este aprinsă, indică depozitare, iar setarea este finalizată. (Notă: nu Deconectați bateria atunci când setarea tensiunii de încărcare)

\

\

Al doilea: clientul seturi de încărcare a bateriei tensiune

\

Apăsați și țineți apăsat butonul timp de 10 secunde, lumina verde se stinge, digital tub valoarea clipește, care este, intră în reglarea tensiunii de stat, atunci când digitale tub afișează AUTO (AUTO indică personalizat de tensiune)

\

), apăsați și țineți apăsat timp de 5 secunde în SINE intermitent de stat.În acest moment, de fiecare dată când butonul de modul de valoare este apăsat, un număr va fi transformat.Apăsați și țineți apăsat cuvântul rapid pentru a selecta corespunzătoare tensiunii de încărcare.După eliberare, operatorul va salva în mod automat setarea curentă.Digital tub afișează 4 bare orizontale și clipește, iar lumina verde este aprinsă, indică depozitare, iar setarea este finalizată.

\

\

\

Blocare pentru copii descriere:

\

\

Deschide controller cu 4 șuruburi pe partea de display digital tub, puteți vedea o 2 cifre comutator DIP, de PE poziția de blocare pentru copii se deschide, și 1 2 este poziția de blocare pentru copii anulare.Implicită din fabrică este de blocare pentru copii anulare de stat, că este, utilizatorul poate seta în funcție de propriile nevoi.

\

\

Vă rugăm să instalați driver-ul pentru a activa comutatorul DIP de PE poziție după ce operatorul de instalare și depanare este finalizat, care este, de blocare pentru copii este activată pentru a preveni eroare de încărcare cauzate de atingere accidentală.Dacă aveți nevoie pentru a seta data viitoare puteți apela înapoi 1 2 poziție, puteți anula blocare pentru copii.

\

\

Parametri Tehnici:

\

\

\

\

'

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


DIY Consumabile ELECTRICE

Produse similare