Airmsen Portabil Gât Fan Personale Fan Fan Lamă 4000mAh Tip C chargingRechargeable Baterii de Răcire Agățat Fan

96.05lei

Adauga la lista dorintelor

misc

Descriere produs


4-16 ORE DE LUCRU SI 3 VITEZE:

De mare capacitate baterii oferi 4-10working ore durata (depinde viteze diferite).Rapid și ușor de Tip C, ieșire reîncărcabilă fan.

ZGOMOT REDUS DESIGN ȘI CONFORTABIL:

Portabil personal ventilatorului motorului a fost modificat, astfel încât va produce zgomot redus în timpul funcționării.Lamă gât fan foloseste un motor fără perii pentru a face zgomot mai puțin de 40 de decibeli,personal Mic fan oferă aer de răcire circulație în orice direcția dorită.Datorită greutatea de 0.7 lb și mai multe prize de aer în jurul gâtului.

FAQ:

1.Ce furnizor este recomandată metoda de transport maritim?Postul va fi livrat în termen de 5 zile lucrătoare după ce a primit plata.Noi sprijinim mai multe metode de transport,inclusiv Aerian poștă și rapid Express.De obicei transport gratuit cum este www.pizzeriaalforno.ro Standard de Transport maritim sau China post,care are 7-45 zile.Dacă doriți să alegeți mai rapid mod de transport maritim ca EMS,DHL.Vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil. 2.Ce politica de garanție?Daca produsul primit nu este descris sau de calitate scăzută,vânzătorul promite că puteți reveni inainte de a comanda este finalizată(atunci când faceți clic pe 'Confirmarea primirii Comenzii sau depășește confirmare interval de timp)și a obține o rambursare completă.Taxa de returnare vor fi plătite de tine.Sau,puteți alege să păstreze produsul și sunt de acord valoarea de rambursare direct cu vanzatorul. 3.Voi primi discount dacă cumpărați în vrac?Dacă cumperi două sau mai multe produse, vei primi un discount suplimentar.Dacă doriți să colaborați cu noi, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, vă vom răspunde mesajul tău cât mai curând posibil.

Despre Dropshipping:

1.Accepta Dropshipping, iar noi vom FACE NU pune nici facturi, codurile QR, promoții în transport, Așa că Nu vă faceți griji, Doar-l cumpere, nu vom face nimic bine pentru tine . 2.Suntem de garantare fiecare dispozitiv fi testat riguros inainte de a expediat, ASA ca toate produsele pot garanta 100% de înaltă calitate inainte de trimis.Vă mulțumesc foarte mult!!! 3.am rapida metoda de transport maritim în marea BRITANIE ,Germania și Franța ,de obicei, timp de livrare, aproximativ 10-20 de zile ,bine ai venit revinde produsul nostru.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Material Plastic
Max. Calendarul Limita Nici O Sincronizare
Viteza Ventilatorului Treapta A Treia
Tehnologia Alte
Putere (W) 5w
Funcție De Rotație Inversă No
Utilizare Acasă
Rotația Mod Fără Rotație
Modul de alimentare cu aer Alte
Apa-lipsa de Putere-off de Protecție Da
Vântul Tip Vânt Naturale, Somn Vânt, Predominantă A Vântului
Nume De Brand Airmsen
Certificare CE
Tip Numai Răcire, De Aer Al Ventilatorului De Răcire
Funcția De Sincronizare Nici O Sincronizare
Tensiune (V) 5V
Controlează Modul De comutator de perete
Sursa De Alimentare AC
Instalare Fan Lamă
Rotative Cantitate Fără Vane
Cerere 10㎡
Funcția De Control De La Distanță No
Max. Putere 20W
Origine NC(de Origine)
Suspensor Lungime Nu Suspensor

Produse similare