Baie Pentru Copii Jucarii Pentru Copii 2 La 4 Ani, Copiii Cadă Piscină Baie Jucărie Joc De Apă De Vara Copii Jucării Pentru Băieți Și Fete Cadou

12.87lei

Adauga la lista dorintelor

Jucării Clasice

Descriere produs


2 IN 1 BABY JUCARII DE BAIE

❤️Copilul Sunătoare Teether Baie Cu Bule Bile De Baie Nou-Nascuti Jucării ❤️Rață De Cauciuc De Baie Broasca Copil Căzi De Baie De Apă Joc Jucărie ❤️Joc De Biliard Plaja De Nisip Jucarii Pentru Copii Mici 0 6 12 Luni ❤️Scufundare 2020 Baie De Apă De Joc Jucarii Pentru Copii ❤️Baie Și Duș Baie Jucărie Pentru Copii Fete Băieți ❤️Baie Minge De Pește Rechin Piscina Jucarii De Baie Pentru Copii ❤️Copilul Interactiv Duș, Cadă De Baie Pentru Copii 2 La 4 Ani ❤️Ziua de Crăciun Cadouri de Anul Nou Pentru Copii Mai buna Alegere Speciație de:- Material: Eco-Friendly Plastic ABS

Sfaturi

"1.En-gros și dropshipping sunt atât de binevenite. 2.Pentru en-gros,noi va oferim discount. 3.Pentru dropshipping,am putea trimite bunuri pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să."

Transport

"1. Comenzile sunt procesate în timp util după verificarea plății. 2. Am doar nava a confirmat pentru adresa, Pls verifica adresa dvs. trebuie să se potrivească cu adresa destinatarului.(Rusia Adresă trebuie să furnizeze numele Complet al Receptorului) 3. Serviciu de Timpul de Tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia.În special în timpul sezonului de vacanta. 4. Dacă nu ați primit comanda dvs. în termen de 50 de zile de la plata, va rugam sa ne contactati.Vom urmări informații de transport maritim și de a răspunde cât mai curând posibil."

După Vânzarea De Servicii

"1. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul primit, pls returna in termen de 7 zile.Când vom primi produsele returnate, vom face o inlocuire sau retur bani înapoi pentru tine.Pls contactati-ne înainte de a reveni. 2. Produsele defecte trebuie să fie raportate și returnate la noi în perioada de garanție, și notați defecte motiv și Ordin Nr. 3. Costurile de returnare trebuie să fie plătite de către Cumpărător."

Feedback-ul

"1. Dacă primiți comanda în stare bună, ne-ar fi recunoscător dacă ne-ar lăsa de 5 STELE FEEDBACK-ul POZITIV. 2. Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul după ce a primit, ne-ar oferi o soluție satisfăcătoare înainte de a-ți lasă-ne feedback neutru sau negativ. "

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Nume De Brand MEDOTOYS
Feature7 Jucarii Pentru Copii De La 0 La 12 Luni
Caracteristică piscina pentru copii
Feature5 jucarii de baie pentru copii
Tip Ceasul Abuza De Jucărie
Material Plastic
Feature3 Piscina Pentru Copii
Feature6 Cadă De Baie Pentru Copii Jucarii
Animale balena
Feature11 jucăriile
Gen Unisex
Caracteristici Baie
CE Certificat
Origine NC(de Origine)
Plastic Tip ABS
Feature9 Jucării de apă pentru Copii
Feature1 Jucarii Interactive Pentru Copii
Varsta Recomanda 0-6m, 7-12m, 13-24m, 25-36m, 4-6y
Certificare CE
feature12 Jucărie Pentru Copii De 1 An
Facilitate4 Jucarii De Baie Pentru Copii
Feature10 jucării de vară
Coduri de bare Da
Feature8 copilul piscină
Numărul De Model JUCARII DE BAIE
Feature2 Jucarii Pentru Copii 0 12 Luni

Produse similare