Femeile cu Fundul de Ridicare Shapewear Hi-Talie Dublu Control Burtă Pantalon Talie Antrenor Body Shaper Slăbire gaine amincissante femme

20.35lei

Adauga la lista dorintelor

Femei Intimii

Descriere produs


Femeile cu Fundul de Ridicare Shapewear Hi-Talie Dublu Control Burtă Pantalon Talie Antrenor Body Shaper Slăbire gaine amincissante femme

MĂSURA TALIA și de a ALEGE cel MAI bun DIMENSIUNE:vă rugăm să măsoare talia ta(1 inch deasupra ombilicului),apoi se referă la stânga Dimensiunea Diagramă Imagine, dacă orice idei,pls contactati-ne primul si suntem mereu aici pentru a vă servi.

Mână Spală Numai

★ FUND de RIDICARE SHAPEWEAR:full fundul formei cusăturii pantalon ajuta strângeți-vă jos și ridica fesa în mod natural,să-ți dau curbele doriți,faceți-vă fundurile pară mai mare,mai sexy si mai frumoasa.

★ De CONTROL DUBLU TALIE mai SUBTIRE:această pradă enhancer este de talie mare conceput pentru a aplatiza burta cu firma de control,țineți-vă în stomac,face abdomen netedă și bine,vă dau o figura clepsidră sexy instantaneu.

★ 360° MODELAREA & STA BINE:controlul pantalon toată midsection parte sunt 2-strat elastic materiale pentru a oferi cea mai mare compresie pe abdomen/talie/spate,4 spirală din oțel oasele în afară ține rămână mereu în locul potrivit,nu se rostogolească în jos și forma perfect tot timpul.

★ DEDICAT pentru TOATE TIPUL CORPULUI:talie nostru antrenor boxeri utilizarea ergonomie perfectă de stil este invizibil sub haine de zi cu zi, cu nici neplăcut șnur,a se asigura că respectă orice tip de corp de la cele mai măsură,toate trunchi lung/scurt, trunchiul se potrivesc perfect.

★ RESPIRABIL și CONFORTABIL MATERIALE:corp formator pantaloni scurți este fabricat din clasa de sus din Poliester/Spandex amestec cu material moale între picioare o parte,foarte netedă și moale și sănătos,plin de mici găuri lasă-ți pielea să respire aer proaspăt, liber,foarte confortabil de purtat în fiecare zi.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tesatura Tip Postav
Material Nailon
Shapewear controlul chilotei
Decor Dantela
Sugestiv Sexual No
Grosime STANDARD
Obscene Imagine No
Nivelul De Control Firma
Suport Tip Sârmă Gratuit
Gen Femei
Tip De Element Formatorii
Origine NC(de Origine)

Produse similare