FUNSHION DC 12V 1 CH de la Distanță fără Fir a Comutatorului Releului de Comandă a Modulului de Cod de Învățare DC 12V RF Receptor Superheterodină 1CH Controller

94.00lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


modname=ckeditor

Date Tehnice Ale Receptorului:

Numărul de Model:KR1201A-4

Tensiune de intrare: 12V

De lucru curent: 10A

Sarcina maximă de putere: 110W

Frecventa: 433Mhz

Suport format de codificare: EV1527

Metoda de cablare: NC COM NO

Modul de lucru: de Moment, de Comutare, Blocare Timp de întârziere (5s ,10s ,15s )

Lista De Pachete:

10* KR1201A-4 Modul Receptor (Includ Coajă)

Despre modul de Lucru:

De moment: Apăsați butonul de la distanță, releul se conectează, eliberați butonul de la distanță, releul se deconectează.Pornire: Apăsați o dată butonul de la distanță, releul se conectează, apăsați butonul de la distanță de două ori, releul se deconectează.Blocare: Apăsați Un buton de la distanță, releul se conectează, apăsați butonul de la distanță B, releul de deconectare.

Învățarea Cod:(de Moment)

Apăsați cheie de învățare pe receptor dată de timp, vine într-un moment de modul de setare.Așteptați un moment, LED-ul va fi oprit , vine în învățare stat.Push buton, indicator LED pe receptor bord va clipi apoi se desprinde.După 3 secunde, LED-ul indicator va fi din nou, de învățare cu succes.

Învățarea Cod: (Comutare)

Apăsați cheie de învățare pe receptor de două ori, este vorba de comutare în modul de setare.Așteptați un moment, LED-ul va fi oprit , vine în învățare stat.Apăsați butonul de la distanță, indicator LED pe receptor bord va clipi apoi se desprinde.După 3 secunde, LED-ul indicator va fi din nou, de învățare cu succes.

Învățarea Cod:( Blocare)

Notă: atunci Când vă alegeți pentru modul de blocare, în scopul de a învăța mai mult control de la distanță, aveți nevoie pentru a învăța două tipuri diferite de buton, pentru prima dată de învățare este de DEPARTE, cel de-al doilea timp de învățare pentru OFF.

De exemplu: Butonul A=, Button B = OFF

Apăsați cheie de învățare pe receptor triple timp, acesta intră în modul de blocare .Așteptați un moment, LED-ul indicator de pe receptor bord va clipi apoi se desprinde.Apăsați butonul de la distanță A. LED flash de 5 ori.Apăsați butonul de la distanță B. LED flash de 5 timesAfter 3 secunde, LED-ul indicator va fi din nou, de învățare cu succes.A = LA, B = OFF.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Utilizarea Universal, Iluminat, Electric Usa, Automat perdele, Comutator
Frecvența 433 MHz, 433MHz
Origine NC(de Origine)
Canal 1
Tensiune De Intrare 12V
Curent de lucru 10A
Sprijin APP No
Numărul De Model KR1201A-4
Modul de lucru De moment, Comutare, Blocare Timp de întârziere
Suport format de codificare eV1527
Sarcina Maximă De Putere 110w
Certificare CE
Comunicare Wireless RF
Metoda de cablare NC COM NO
Pachet Da

Produse similare