EVA compatibil Bluetooth Speaker Caz pentru Jbl Charge 4 Difuzoare Sac de Depozitare Capac Cutie Portabil Transporta Husă de Călătorie Accesorii

16.63lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Caracteristici:

1. Se potrivesc Perfect: Acest caz de protecție este special conceput pentru JBL Charge 4 boxe portabile, cu suficient spațiu pentru a vă ajuta să magazin cabluri de date, cabluri de căști, încărcătoare și alte accesorii.

2. EVA material: Acest shell este confectionata din material rezistent EVA coajă tare, care poate proteja dispozitivul de impacturi accidentale de lovituri și picături, și are funcții de rezistent la apă, rezistent la șocuri și scratchproof.

3. Unic fermoar design: neteda, dar puternic, cu două sensuri high-end cu fermoar design, ușor de a deschide și închide, și de a folosi fără probleme.

4. Practic mână, curele și curele de umăr: durabil mână, curele și curele de umăr poate fi folosit ca genți de mână sau atârnat pe umeri, reducerea sarcinii pe călătorie, și vă puteți bucura pe deplin de distracție.

5. Usoare si portabile: Acest design compact, este foarte potrivit pentru a fi plasat într-un rucsac, și vă poate transporta difuzor cu tine.

Descriere:

Această protecție sac de depozitare oferă protecție excelentă pentru JBL Charge 4 difuzoare, care poate proteja boxele de la impact, zgârieturi și picături.

Caietul de sarcini:

Material: EVA

Aplicație: pentru JBL Charge 4

Dimensiuni: 25*12.5*9.5 cm

Pachetul Inclus:

1 * Difuzor sac de depozitare

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Caracteristică buna, dar puternic, cu fermoar
Nume De Brand EDUP
Potrivit pentru Anker SoundCore 2 Wireless Bluetooth Speaker
Tip De Element Difuzor Saci
UTILIZARE 1 pentru Anker SoundCore 2 Caseta de Sunet
Pachet No
UTILIZAȚI 2 pentru DKnight Magic Box 1 / 2
Stil Se țin de mâini curea
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Difuzor Bluetooth Caz pentru Anker SoundCore 2 Wireless Sp

Produse similare