VicTsing PC325 USB 2.4 G Wireless a Tastaturii Ergonomic Split, Calculator PC, Tastatura cu Trackball-ul și 16 Taste Media pentru Acces Rapid

158.67lei

Adauga la lista dorintelor

Mouse Și Tastaturi

Descriere produs


VicTsing PC325 USB 2.4 G Wireless a Tastaturii Ergonomic Split, Calculator PC, Tastatura cu Trackball-ul și 16 Taste Media pentru Acces Rapid

Caracteristică:

【2-în-1 Tastatura & Mouse-ul de Design】

Cu built-in, mouse-ul funcții, cum ar fi trackball-ul, scroll wheel și stânga/dreapta butoanele noastre tastatură de calculator este un combinand design-ul de mouse-ul și tastatura.Acesta aduce mai ușor de control a cursorului și pagina de web și poate economisi bani și spațiu pe un independent mouse-ul.

【Real Ergonomie, Foarte Confortabil】

Proiectat cu layout divizat și cadru curbate, PC-ul nostru tastaturi va oferi o mai ergonomic și locul natural pentru a ține încheietura mâinii și antebrațul în timpul legare.Se poate în mod eficient a le proteja de nefiresc răsucire, astfel încât să te țină departe de care suferă de sindromul de tunel carpian.

【16 Taste Media pentru Acces Rapid】

16 Independent multimedia comenzi rapide face mai ușor și mai rapid pentru a accesa volum, e-mail, calculator și altele.În loc de a ieși din interfața de lucru și pentru a muta cursorul pentru a activa aceste mass-media, acum ai nevoie doar de un simplu click pentru a le controla, economisind mai mult timp pentru eficiență mai mare de lucru.

【Ușor de Utilizat, Stabil pentru a Conecta】

Sprijinirea Plug & Play, VicTsing split keyboard poate fi folosit în câteva secunde după ce vă conectați sale receptor USB în computerul lui port.2.4 G wireless tech cu 10m/33ft gama, de asemenea, face extrem de stabil pentru a utiliza fără nici o întârziere și a abandonului școlar.Scapa de congelare litere sau nu raspund apăsare de tastă de acum.

【De economisire a energiei, de Lungă durată】

Alimentat de 2 buc baterii AAA (nu sunt incluse), această tastatură wireless poate dura până la 12 luni în de zi cu zi-utilizare.De la comutatorul de alimentare și de 10 min de somn auto modele pot continuare prelungi durata de viață a bateriei pentru o durată mai lungă de utilizare, astfel încât să nu trebuie să înlocuiți bateriile foarte frecvent.

【Tulpina Mai Puțin, Mai Mult Confort】

Pe langa layout divizat și cadru curbate, această tastatură ergonomică, de asemenea, vine cu integrate odihnă încheietura mâinii și pliabil kickstands.Un asemenea rotunjite, design ergonomic va la maximum și în mod eficient reduce tulpina musculare și va maximiza confortul de mâini, brațe și umeri, după tastarea de ore.

Silențios și Confortabil de Tastare

Construite cu membrana crater structura, tastele joase va oferi cu un laptop ca feedback-ul tactil care este efort și confortabil.Acesta va oferi, de asemenea, un super liniștită tastarea mediu fără nici un sunet enervant să vă distragă atenția sau să deranjeze pe nimeni în jurul tău.

【Indicator Baterie Descărcată】

Sunt 2 lumini LED pentru a indica separat on/off de stat de Protecție/de Blocare.Restul se poate indica starea bateriei.Dacă nivelul bateriei este scăzut, această lumină va transforma roșu și flash pentru a vă reaminti să înlocuiți bateria în timp, astfel încât nu aveți nevoie să vă faceți griji că tastatura va fi dintr-o dată mort în timpul de lucru.

【Modern și Elegant】

Adoptat cu primul-rata de materiale avansate și meserii, aceasta wireless tastatură împărțită din punct de vedere estetic este proiectat pentru a fi modern, curat și delicat.Convex cadru curbat face nu numai în sine mai ergonomic pentru a utiliza, dar, de asemenea, mai elegant să se uite.Va sta decent pe birou, fără nici ieftine artificial sentiment.

【Mai Puternic Compatibilitate】

Receptorul USB este depozitat în compartimentul bateriei, care este ușor de a lua și în condiții de siguranță pentru a stoca în.Puteți să conectați-l la orice USB-echipat dispozitive, cum ar fi laptop sau calculator, iar tastatura va funcționa în câteva secunde.Pe scară largă compatibil cu Windows 7/8/10/XP, Vista, 7/8, Linux, Mac OS.

(Notă: multimedia funcție nu este disponibilă în Mac OS sisteme)

Pachetul Include

1 x Tastatură Ergonomică

1 x Receptor USB

1 x Manual de Utilizare

Descrieri:

2-în-1 Tastatura & Mouse-ul de Proiectare

Mai ușor pentru a controla cursorul în timp ce nu ocupa spațiu ca un adevărat mouse-ul

Tulpina Mai Puțin, Mai Mult Confort

Split & curba ergonomia oferă o mai natural tastarea postura

Nici Abandon, Nici O Hassle

2.4 G wireless tech face o conexiune mai stabilă și mai convenabil

Plug & Play

10m/33ft Gama

16 Multimedia Comenzi Rapide

Accesul mass-media cu doar un singur clic pentru a face munca mai rapid și mai eficient

De economisire a energiei, de economisire de Bani

2 Baterii aaa de curățare(Nu sunt Incluse)

12 Luni de zi cu Zi-utilizarea Viata

10min Auto Somn

Comutator De Alimentare

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Caracteristică 3 16 Taste Multimedia
Certificare CE
Tastatură Standard 104 Taste
Caracteristică 1 USB 2.4 G Wireless Mouse-ul
Tip 2.4 Ghz Wireless
Caracteristică 2 Comutator de alimentare separată
Operațiunea Stil Capacitiv
Tip De Interfață USB
Cerere Desktop, laptop
Origine NC(de Origine)
Limba engleză
Stil STANDARD
Pachet Da
Nume De Brand victsing
Numărul De Model VicTsing PC325 Tastatură fără Fir
Suport Pentru Încheietura Mâinii Da
Caracteristică 4 Trackball & Scroll Wheel
Tastatură Full Size Da

Produse similare