600ml Sport Sticla de Apa cu Built-in de zi cu Zi 7 zi cu Zi Cutie Organizator

35.09lei

Adauga la lista dorintelor

Drinkware

Descriere produs


Descriere

Combina ta de zi cu zi cutie organizator cu sticla de apa.Sticla deține 20 oz/600ml de băutura preferată, plus dispune de un built-in pastila de organizator cu 7 compartimente separate pentru fiecare zi a săptămânii.Noua Pilula Organizator Sticla de Apa este o mare schimbare de la dvs. de zi cu zi obișnuită medicina/cutie de pastile!Lucrează din greu în sala de gimnastică încercarea de a face aceste câștiguri?Stai hidratat si revitalizat cu sport sticla de apa cu construit în vitamina organizator, care detine pana la 600ml de a-ti ales setea bunătate.Vă sunt garantate pentru a fi de invidie de sport - care are nevoie de arme atunci când ești blocat și încărcate cu aceasta sticla de apa îndeplinește pastila organizator...posibilitățile sunt nelimitate!

Cum Să Utilizați:

1.Slide cutie jos. 2.Loc pastilele din cutie. 3.Slide pilula caseta din partea de jos a sticlei. 4.Există un mic sunet de clic, atunci când a terminat de diapozitive.Modalitate foarte bună de a lua medicamente în timp ce pe du-te !!!

Caracteristici:

- Detașabil built-in pastila de organizator, să facă un sport de sticlă de apă - Tritan corpului,rezistenta la zgarieturi, 100% BPA Free pentru sănătate și securitate - 20 oz/600ml se potrivește cel mai mult masina titularii de ceașcă și biciclete cuști sticla - Masina de spalat vase în condiții de siguranță - Ușor de curățat - Dimensiuni produs: 2.9 x 2.9 x 9.0 cm=7,5 x 7,5 x 23 cm - Capacitate de produs - 20 uncii=600ml

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Material Plastic
Drinkware Tip Sticle De Apă
Stil Pastorală
Activitate În Aer Liber Auto-conducere de Călătorie
Strat Anti-coroziune Echipat
Apa Care Curge Metoda Bea Directă
Caracteristică Eco-Friendly
Tip De Alimentare În Stoc
Aplicabile Oameni Copii
Performanță De Izolare Termică Nici unul
Origine NC(de Origine)

Produse similare