Femei Plisată Student Carouri Fusta Cu Talie Înaltă Noua Linie De Cosplay Harajuku Feminin Mini Fuste Scurte

38.60lei

Adauga la lista dorintelor

Funduri

Descriere produs


1. Asiatice dimensiune este mai mică decât dimensiunea Europeană o mărime a doua dimensiune, vă rugăm să alegeți dimensiunea în funcție de dimensiunea diagramă.Dacă nu știți cum să alegeți, vă rugăm să contactați magazinul nostru de servicii pentru clienți.Vă mulțumesc! 2. Produsele sunt masurate manual, vă rugăm să permiteți 2-3 cm de eroare.

Feedback-ul

Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu noi, vă rugăm să nu uitați să lăsați un rating de 5 stele.Dacă ai vreo nemulțumire, puteți contacta magazinul nostru de servicii pentru clienți în cazul în care întâmpinați probleme.Noi vă va ajuta să rezolve problema.Satisfactia dumneavoastra este cea mai mare motivația noastră.

Reveni

Dacă solicitați o rambursare din cauza produselor defecte sau alte probleme de calitate, vă rugăm să contactați magazinul nostru de servicii pentru clienți imediat după primirea produsului.Ne va garanta o rambursare completă.

Despre noi și serviciile

Suntem un profesionist en-gros de îmbrăcăminte companie din China.Ne-a asigura de înaltă calitate de calitate.Oferă prețuri preferențiale.Pentru că suntem o îmbrăcăminte pentru femei fabrică de producție.Dacă aveți nevoie de mai mult, de asemenea, puteți contacta serviciul nostru pentru clienți.A vă oferi prețuri mai avantajoase.cumpărături fericit!Vă mulțumesc!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Origine NC(de Origine)
Material Poliester
Silueta O-LINIE
Gen Femei
Talia Naturale
Decor Broderie
Nume De Brand YNCNXGX
Model Tip Solid
Rochii De Lungime Mai Sus De Genunchi, Mini

Produse similare