Drum pietruit cu Bicicleta Frana Disc Hidraulic Plat Muntele CX Rotorului de Frână Etrier CNC Biciclete Mecanice Trage de Sârmă de Răcire Tampoane 105

289.77lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Pietriș Biciclete/ biciclete Rutier Hidraulice Plat monta Frana Disc

greutate : 270g (frână față și spate)/ 169g(disc)

CNC a făcut

Apartament de montare pentru biciclete Rutier

Sârmă Mașina Cu Piston Hidraulic

Faceți upgrade cu ușurință vechi grup pentru frâne hidraulice pe disc.Dacă doriți o mai bună performanță de frânare, dar nu doriți să modificați schimbare kit.Aceasta este o alegere bună.

Uneori primim niște întrebări ca aceasta : Este hidraulic sau mecanic?

Ambele.Frâna este umplut cu ulei mineral.frână de sârmă trage principal piston, iar principalul piston hidraulic conduce două sub-pistoane.

Nu vă faceți griji despre piston

Da, am observat că un cumpărător spune că numai o parte a pistonului se va muta.Cred că trebuie să explic ceva. (în mod neașteptat că atât de mulți motocicliști rutiere utilizare frâne hidraulice pe disc pentru prima dată), acest lucru este foarte comun pentru frâne hidraulice pe disc, indiferent că este un MTB sau o bicicleta drum de frânare, indiferent de cât de avansat sau scumpe sunt frânele, toate hidraulic de frânare, sisteme și chiar a vehiculului sisteme de frânare va avea astfel de lucruri se întâmplă, dar, în același timp, este foarte ușor pentru a rezolva.

În general, trebuie doar să țineți partea mobila, ceea ce va face leneș mișcare laterală, iar apoi da cu piston cu un pic de ungere.Repetați de câteva ori.Este nevoie de doar un minut pentru a rezolva această problemă.

Un celebru albastru instrument de brand are un video pentru a învăța cum să-l rezolve, dar nu putem scrie un link aici din motive de copyright.Puteți căuta prin tine sau contactați-ne pentru a obține link-ul video.Deci, nu vă faceți griji, aceste frână lucru bun .

Flat mount compatibil

Se potrivesc pentru cele mai multe din drum/ pietriș biciclete ,

Fata 70mm mount / Spate 34mm muntele

Original tampoane de Răcire

E gata pentru o lungă perioadă de declin.După upgrade la frane pe disc, indiferent de modul de utilizare a frânelor, nu aveți nevoie să vă faceți griji despre rim daune.

Greutate redusa sistem de frânare

270g (frână față și spate)/ 169g(Rotor)

întregul sistem de frânare doar aproximativ 20g mai grele decât cele comune C etrier, dar în schimb pentru mai puternică forță de frânare și nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la supraîncălzirea frânelor

Original Plutitoare Rotor

Frane bune, de asemenea, nevoie de rotoare, rotoare combinație de intarit din aliaj de aluminiu și oțel de înaltă rezistență.Nu numai că arată bine, dar, de asemenea, realizează performanțe excelente, cum ar fi greutate redusa, de înaltă rezistență, și de bună disipare a căldurii.

Ușor de a găsi piese de schimb

Folosind comună tampoane ,la fel ca M8000

Negru / Rosu Disponibil

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Nume De Brand A construi socialismul cum
Numărul De Model RB1
Material Aluminiu
Origine NC(de Origine)
dimensiune 140mm disc
Componente Disc De Frână
Sistem De Frânare Hidraulice Pe Disc De Frânare (Frână Hidraulică Pad)

Produse similare