Pentru Mercedes Benz CLA a200 a260 2020-2021 Auto Interior consola centrala Transparent TPU film Protector Anti-zero Accesorii

70.98lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Memento Important: Despre TPU Moale Film: 1. TPU moale filmul este lavabil si poate fi instalat de mai multe ori. 2. Spray de apă sau detergent de apă pe film si ecran pentru a ajuta stoarce bule. 3. Moale film poate fi instalat de multe ori fără a se deteriora.Dacă s-a instalat nu a reușit, doar scos-o și instalat-o din nou până la succes. 4.TPU este un fel de cauciuc si este elastic, dacă este pliat, cutelor va dispărea atunci când se lipesc pe masina.Excepția cazului în care există o gaură, pliat nu va afecta instalarea.Ecranul trebuie să fie curățate înainte de instalare și să se asigure că nu există nici un praf.Trimite e-mail pentru a ne anunța la prima dată, Dacă ai primi un produs spart(produs greșit), sau lipsește o bucată, apoi vom aranja trimiterea unul nou pentru gratuit.

ForMercedes Benz CLA a200 a260(2020-2021) Interior folie protectoare, Pentru LHD/volan pe Stânga,RHD/volan pe Dreapta vă Rugăm să confirmați dimensiunea ecranului este compatibil cu produs înainte de cumpărare în funcție de imagine și text descriere.Montarea: pentru Mercedes Benz CLA a200 a260 (2020-2021) Material:TPU ați experimentat vreodată astfel de probleme?Auto originale dispozitiv de navigare / centru touch screen nu sunt protejate, ușor de zero.rezistent la zgarieturi,rezista în mod eficient la coliziunea cu obiecte dure și de frecare, mai multe anti-zero performanță.deci, ecran protector poate oferi protecție maximă pentru iubita ta carrsquos ecran.HD Transparent, 99% Reproducere Color a restabili adevărata culoare, de a aduce un mod clar și adevărat navigare folosind experiență,de înaltă definiție și o mare durabilitate.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Montarea 1 Pentru CIA a200 a260 Interior folie de protectie
Montarea 8 Pentru RHD/volan pe Dreapta
Tip De Material TPU
Numele Modelului Pentru Mercedes Benz CLA a200 a260
Montarea 2 Maneta de schimbare panou
Montarea 3 Fereastra lift
Montarea 5 Consola Centrala
Numele TPU film de protecție pentru interior panou
Montarea 7 Pentru conducere pe stânga/Stânga
Tip De Element Interior Semifabricate
Nume De Brand NoEnName_Null
Pachetul Inclus 1set x TPU Screen Protector
An 2020 2021
Montarea 4 Ușa teim
Origine NC(de Origine)
Montarea 6 Aerisire decor

Produse similare