Promovarea 200g Ceai pu ' er en-Gros de Pierdere în Greutate Ceai Chinezesc China Yunnan de Îngrijire a Sănătății Pu-erh Ceai Verde Alimente

33.00lei

Adauga la lista dorintelor

Teaware

Descriere produs


Sacrificiul vanzare!astfel de preț scăzut,indiferent de cost,doar pentru a câștiga popularitate!Nu ezitati

Brand: Min Fugit Yun Ceai

Greutate netă: 200g/ Una.Prețul pentru unul ( nu include alte ceai instrumente)

Torage timp:mai bine

Puer Categorie: Shu Puer

Acest ceai tort este facut din frunze de ceai culese din copaci de ceai sălbatice.Acesta este produs în 2017 de Ceai Chinezesc Grup, Ca ceai de tort se face prin comprimare ceai de frunze culese din copaci de ceai sălbatice vechi de sute de ani, ceaiul a top-grad de calitate și este bine în valoare de colectare ca un antic.Acesta conține, de asemenea, bogate în substanțe nutritive și este foarte bun pentru sănătate.Este preferată de iubitorii de ceai.

Ceai Pu-Erh funcția de sanatate:

Bine ati venit la !Puerh este o mare frunze de ceai din provincia Yunnan din China și a fost cunoscut ca un ceai medicinal.Secretul de a face Pu er a fost bine păzit în China de secole.Frunzele de ceai sunt culese de la cultivatorii de un speciale de cicoare cu frunze de arbore de ceai, care sunt spus să fie legate de preistorici arbori de ceai.

Puer Ceai Funcție

1.Scăderea grăsimilor din sânge, pierde în greutate, scădere a tensiunii arteriale și de a rezista arterioscleroză.

2. Anti-decrepitudine.îmbunătățirea ființă umană?sistemul imunitar și menține sănătatea, de a consolida corpul și de a prelungi longevitatea.

Berii Puerh, Pentru a face ceai trebuie să controleze temperatura apei, care în mare măsură efectul aroma si gustoasa de supa ceai.Puer cereri de apă fiartă.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Origine NC(de Origine)

Produse similare