Lucioasă De Rulare Tava Rășină Mucegai Frunze De Arțar Tava De Mucegai Pentru Bijuterii Diy Turnare Brelocuri Depozitare Iarba Model De Tava

21.31lei

Adauga la lista dorintelor

Ceramica & Ceramica

Descriere produs


Puncte:

1、Multifunctionala cu Role Tava de Mucegai: Pot fi folosite ca bijuterii raft, tava de cafea, gustare de fructe tava, se spală bazinul tava, cadă tava, condimente grinder tava, decorative tava, etc. Foloseste-ti imaginatia, puteți face orice tava doriti.

2、Design Unic: Cu divizie regională, ușor să se distingă produsele. %EF%BC%82My costul de întreținere este un pic cam mare%EF%BC%82 imprimate pe fața palet mucegai.Face tavă mai personalizate.Puteți adăuga, de asemenea, decoratiuni, cum ar fi flori uscate, folie de aur, scoici, paiete, etc.

3、de Înaltă Calitate: Realizate din material siliconic, rezistent, reutilizabil, flexibile și suficient de gros ca să-ți permiți să facă toate rășină de artă unice și nu se deformează de multe ori.

4、Element Dimensiune: Veți primi 1 arțar frunze de mucegai cu dimensiuni de 8%EF%BC%82 x 6%EF%BC%82.

5、Vă Rugăm Să Rețineți: 1. Nu utilizați un pistol de aer cald sau sudură a vindeca rapid rășină, deoarece acest lucru va deteriora epoxidice mucegai. 2. După îndepărtarea rășină epoxidică, doar lăsați-l să stea timp de 5-10 minute pentru a reduce bule de aer.

Descriere:

Rășină epoxidică tava din lemn mucegai, rasina de silicon/răcire frunze de arțar tava de mucegai, avansate instrumente de întreținere pentru DIY cutii de bijuterii, cafea, snacks-uri de fructe, condimente elicopter tăvi.

Caracteristici:

1. Ușor de utilizat: în Primul rând, puteți umplutura se toarnă într-o ceașcă de măsurare, apoi se amestecă uniform, forma în matriță, așteptați până când umplutura este complet vindecat, apoi rândul său, mucegai, și apoi scoateți tren mic de mucegai.Aceasta este o modalitate buna de a exercita hands-on abilitate.Puteți partaja distractiv de DIY cu prietenii tăi.

2. Cadoul Perfect: puteți folosi matrite pentru a face rafinat frunze de arțar tăvi, ca cadouri deosebite pentru prieteni, părinți, colegii, colegii și vecinii de la Crăciun, Anul Nou, Ziua Îndrăgostiților sau ziua de naștere, pentru a le ajuta să magazin de piese de mici dimensiuni într-o manieră ordonată.

Caietul de sarcini:

Material: silicon

Culoare: albastru

Dimensiune: așa cum se arată

Lista De Ambalare:

1 x Frunză de Arțar Tava de Mucegai Set

Notă:

1. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită o ușoară toleranță în dimensiune.

2. Pot exista mici diferențe de culoare din diferite ecrane.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Origine NC(de Origine)
Tip de en-Gros No
Material Silicon
Numărul De Model EG05924456
Setați Tipul No

Produse similare