LED-uri de Semnalizare Motocicleta Rândul său, Vedere în Spate, Oglinzi Laterale Indicator de Semnal Pentru Honda CBR 250 600 900 1000 RR

120.74lei

Adauga la lista dorintelor

Rame Si Accesorii

Descriere produs


"Q & A:

(1)Întrebare: câți vin firele de la oglinda doar două sau trei?Răspuns: Una, două-fir conductor (sol/cald)] din fiecare oglindă.

(2)Întrebare: Poate barul fi eliminate de la oglinda?Au un alt bar id-ul dori să folosească Răspuns: nu se Poate elimina bara de oglindă capul o minge soclu

(3)Întrebare: Sunt firele sensul acelor de ceasornic pe aceste oglinzi?Răspuns: există șuruburi pentru ambele direcții - de exemplu, dacă aveți un Yamaha și au nevoie de atât sensul acelor de ceasornic și invers acelor de ceasornic.

Punct de vânzare:

1.Lentilă LED: Fum si Clar sunt disponibile 2.Lumini cu LED-uri pe fiecare oglinda, trimite un semnal pentru a asigura conducerea în siguranță 3. Sticla semnalizare,oferă vedere clară și nu este ușor de a sparge sau rupe 4.Oglinda unghiul poate fi ajustat în sus și în jos, pentru a găsi propriul unghi confortabil 5.Universal se potrivesc cel mai 8mm 10mm șurub cruiser motociclete Honda,Ducati,Aprilia,Kawasaki,Ktm,Suzuki,Yamaha, și așa mai departe.

Descriere Caracteristici:

1.100% de Brand nou și de înaltă calitate. 2.Acesta este durabil și convenabil. 3.Design simplu si rezistent la apa. 4.180 unghiul orizontal etanșeitate șuruburi reglabile în comun pe bază. 5.Separarea lungime de 2 șuruburi de pe oglinda de bază poate fi ajustat de la 3cm la 6,5 cm, care acoperă în mod normal cele mai carenaj model de bicicletă. 6.Cu LED-uri de design, chiar stralucind in noapte.Caietul de sarcini: Material: ABS impact Mare Coajă de Culoare: Ca Imagini Arată Cantitatea: 1 pereche (Stanga & Dreapta) Oglinda Dimensiune: 13.2*8cm Lungime Totala: 11"" (28cm) Culoare LED: Amber Lungime Cablu: 17 15/16"" (45cm) Putere: 3 W x2 Tensiune: 12V Fir Diametru: 6mm Lungime Fir: 9/16"" (1,5 cm) Șurubul de spațiu poate fi ajustat de la 2,2 cm la 6,5 cm Pachetul include: 1 pereche semnalizatoare Oglinzi Laterale(alte accesorii demo-ul din imagine nu este inclus.)

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-2mm erorilor datorate manuală de măsurare.Datorită diferenței dintre monitoare diferite, există diferențe de culoare, vă rugăm să luați produsul real ca standard."

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Diametrul filetului 6mm
Tip De Produs lumina de cotitură
Numele Modelului Q04075
Înălțime Element 10cm
Origine NC(de Origine)
Element De Lungime 15cm
Lățime Produs 5cm
Tip De Element Spate Oglinzi
Nume De Brand Dewtreetali
Tip De Material Aluminiu
Tensiune 12V
Articol Greutate 560g

Produse similare