LG Gram13Z970 13Z980 Interne Ecran LP133WF4-SPC1 LP133WF4-SPJ1 72% gama de culori ecran

275.74lei

Adauga la lista dorintelor

Computer & Office

Descriere produs


Despre Transport

1: beneficiarul trebuie să fie numele complet sau denumirea completă a societății.Vă rugăm să verificați că adresa poștală și telefon cod sunt corecte. 2: Daca produsul comandat este foarte scump, dacă doriți să obțineți pachetul de repede.Este recomandat să utilizați DHL sau EMS pentru transport. 3: atunci Când primiți coletul, vă rugăm să verificați pachetul la timp.Dacă pachetul este deteriorat, vă rugăm să păstreze dovezi video.Putem aplica pentru despăgubiri de la companie de logistica.

Despre Transport

1: Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 2:SERVICIU TIMP de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 3: Dacă nu ați primit expedierea în termen de 35 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului! 4: Dacă taxa vamală este suportat, acesta va fi suportat de către cumpărător.Dacă nu sunteți sigur cu privire la procedura și document necesar pentru import, se consulte cu obiceiurile locale.

Despre Garanție

1:Pentru că nu sunteți mulțumit cu produsele, noi primim retururi și schimburi în termen de 7 zile după ce primiți articol și veți întreprinde costurile de returnare, vom procesa cerere de rambursare în termen de 2-7 zile după ce vom primi returnat. 2: Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne spuneți imediat pentru înlocuirea sau repararea.Dacă înlocuirea nu este disponibil, atunci o rambursare va fi emisă cu originalul metodă de plată.

Despre Feedback-Ul

Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre,vă Rugăm să Lăsați-ne cu 5 stele,vă mulțumesc foarte mult.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea De Afișare >13 Inch
Tip De Produs TFT
gram LG 13Z970 13Z980
Certificare Nici unul
Nume De Brand qeedns
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model lp133wf4 spj1/c1
Compatibil Marca Universal
Screen Type Piezoelectric

Produse similare