Noi Ambarcațiuni De Metal Moare De Tăiere Din Oțel Carbon Colibri Taie Mor Mucegai Toamna Scrisoare Frunze Inel Album Ambarcațiuni De Hârtie De Artă Accesorii

1.17lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Descriere:

1.Utilizarea pe scară largă-este la modă, design modern și oferă un flash-uiti.Perfect pentru scrapbooking, carte face, meserii de hârtie, tematice, invitatii, albume de buzunar, albumul decor, rama foto, etc.(numai moare)

2.Face Mare Șabloane-Perfect pentru Crearea Cadou Acest design frumos este o modalitate uimitoare de a impresiona pe cei dragi, adăugând un minunat complicate caracteristică pentru a înfrumuseța dvs. de hârtie proiecte de artizanat.Acest lucru va fi perfect pentru carduri de sărbători o serie de ocazii.Veți avea perfectă die-cut design pentru a adăuga la dvs. ambarcațiuni de hârtie capodopere!

Caietul de sarcini:

1.Material-de Înaltă Calitate de Metal Subțire Moare de Tăiere din Oțel Carbon .Culoare: Argintiu.Extrem de detaliate și delicat.timbru sec încrustare moare instrumente de tăiere și ștanțare moare de absolvire meșter de casă impresiona tăiere de precizie moare de memorie moare scrapbooking frontieră moare ocazie felicitare de luare a deciziilor.

2.DIY de mână Coroana Dantela relief -- Poate ajuta capacitatea copiilor de a dezvolta inteligența și jurnalul de decor acasă decor perfect bucătărie instrumente diy.

3.Mare pentru Cadou ... Perfect pentru Scrapbooking, Carte de Hârtie, Relief, Album, DIY Meșteșug, ect.Puteți să-l împărtășească cu prietenul tău sau cu cineva care-ți place.

Pachetul Inclus:

Relief mucegai*1

Note:

Produsul este dimensiunea măsurată manual, vă rugăm să permiteți-1-2cm de eroare, și asigurați-vă că nu minte inainte de a cumpara, vă mulțumim pentru înțelegere!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Numărul De Model HI299110
Suport Dropshipping/En-Gros
Model Tip Alte
Material Oțel Carbon
Origine NC(de Origine)

Produse similare