Masina De Rață Cu Casca Rupt De Vânt Pandantiv Mic Rață Galben Road Bike Motor Casca De Echitatie Bicicleta Accesorii Fără Lumini

0.88lei

Adauga la lista dorintelor

Ornamente

Descriere produs


Caracteristici:

1. Bun decor: drăguț rață de cauciuc poartă o pălărie amuzant, cu o elice.Când bate vântul, elicea se va roti.Acesta este un joc unic și interesant de rață pentru a decora nostru de biciclete, mașini, etc.

2. Design unic: Această rață galben decor este echipat cu interesante căști de protecție, ochelari, coliere, bandă dublu adezivă, curele și lumini.

3. Funcția: Aceste imagini de rațe au rotativ paletele ventilatorului pe partea de sus, care poate aduce cool, atunci când de echitatie, reduce oboseala și de a adăuga distracție la conducere.

4. Materiale de înaltă calitate: Aceste rațe galben sunt realizate în condiții de siguranță și non-toxice din plastic fibre, care este neted, moale, elastic, are excelente atingeți și nu este ușor să fie deteriorat.

5. DIY rață: Purta un lanț de aur pe rață, introduceți șurubul în cască pentru a repara erorile de arborele cardanic, a pus casca pe capul rață, repara ochelarii pe rață fața lui, și apoi instalați bandaj pe partea de jos a rață.

Descriere:

Rață decor poate fi folosit nu numai ca o bicicleta, motocicleta clopot și o mașină de ornament, dar, de asemenea, ca o relaxare și de reducere a presiunii de jucărie.Există, de asemenea, un set de accesorii, inclusiv vibrații de lumină și fixe curea pentru a fi vândute.

Caietul de sarcini:

Material: Cauciuc+Metal

Culoare: Galben

Tip: Decor

Pachetul Inclus:

1 buc * Rață cu Casca

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Articol Greutate 0.03kg
Culoare Galben
Material Cauciuc+Metal
Origine NC(de Origine)
Tip Decor

Produse similare