Mare De Amestecare Silicon Racleta De Copt Unt Spatula Crema De Tort Spatula Instrument De Copt Silicon Spatula

34.93lei

Adauga la lista dorintelor

Bakeware

Descriere produs


Nume: Silicon racleta

Material: Silicon

Dimensiune: așa cum se arată mai jos

Utilizări: Agitare, ștergându-crema, etc. Caracteristici produs: simplu și frumos, convenabil de stocare și nu ocupă spațiu, economisind timp și efort.

1. Selectați cu atenție materialul gel de siliciu, care nu doare sânge, stârnește în mod egal, și este simplu și ușor de utilizat!

2. Materialul din silicon racleta este moale și nu este ușor să se deformeze, usor de folosit!

3. Anti-alunecare mâner, non-alunecare mâner, firma de interfață, curat și igienic.

4. Ușor de curățat, aspect frumos, ușor pentru a stoca, curat și igienic.

De plată Există mai multe metode de plată disponibile pe www.pizzeriaalforno.ro, cum ar fi visa, carduri de credit, în timp real, transferuri bancare, plăți offline (transferuri bancare și western union).Puteți alege o metodă care este cel mai convenabil pentru tine.Pentru a proteja interesele tale, plata ta va fi temporar deținute de www.pizzeriaalforno.ro și nu va fi eliberat până când veți primi comanda si sunt multumit de el.Termenii de livrare.Ne va livra produsele la adresa de livrare ai plecat de pe www.pizzeriaalforno.ro.În scopul pentru tine de a primi comanda în mod normal, vă rugăm să completați adresa de livrare cu atenție.Politica de returnare.Oferim garanție de satisfacție de 100%.Dacă nu sunteți mulțumit cu obiectele pe care le primit de la noi, iar elementul este diferit de descriere.Te rog, lasă-mă să știu.Rambursare completă, de schimb sau de înlocuire este oferit.Feedback-ul și să ne contactați dacă sunteți mulțumit cu obiectele mele și servicii, vă rugăm să lăsați un comentariu pozitiv.Bune feedback-ul este foarte apreciat.Sunt fericit să răspundă la orice întrebări ați putea avea, astfel încât vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.Voi încerca meu cel mai bun să-ți răspund, nu mai târziu de 24 de ore, sper că suntem la sfârșit de săptămână.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Categorie crema racleta
Stil silicon racleta
De Copt & Patiserie Instrumente De Tip De Copt & Patiserie Spatule
Origine NC(de Origine), China
No Larg față translucid mare racleta
Caietul de sarcini Translucid galben, roșu translucid

Produse similare