1 Persoană Cort De Camping Singur Strat Plaja Cort În Aer Liber Copertina Parasolar Impermeabil, Windproof Vara Cort Cu Sac

42.36lei

Adauga la lista dorintelor

Camping & Drumeții

Descriere produs


1 persoană cort de camping singur strat plaja cort în aer liber copertina parasolar impermeabil, windproof vara cort cu sac

Puncte: 1、Potrivit pentru O Persoană: dimensiunea cort după deschiderea este de aproximativ 200*100*100CM/78.74*39.37*39.37 in, care este potrivit pentru utilizare unică.Un cort de lumină poate fi agățată pe acoperiș interior, în aer liber camping mai convenabil.

2、mai Bine Fix: Patru cuie la sol sunt date pentru a face cele patru colțuri ale cort mai bine fixată, indiferent de cât de puternic este vantul!

3、Odihnă Confortabil Mediu: sunt 2 mici lucarne pe partea de sus, and există o umbrire pânză pe luminator, care nu se teme de soare în timpul zilei, permițându-vă să aveți o mai confortabil de odihnă mediu.

4, pentru a Preveni Bug-uri: Există o catarama pe partea laterală a ușii, and cortina pot fi mai bine fixat atunci când este deschis.Acolo este un anti-bug net, care poate preveni eficient bug în timp ce de ventilatie.

5, Cum să Utilizați: 1. Aplatiza cort 2. Conectați cei doi poli 3. Trece stalpi in gauri 4. Cruce poli 5. Insert cele patru capete de stalpi in sloturi de fixare 6. După polonezii sunt inserate, în partea de sus a cortului trebuie să fie înșurubate strâns.

Caietul de sarcini:

Nume: Cort De Camping

Dimensiune: 200*100*100CM/78.74*39.37*39.37 in

Dimensiune ambalare: 60*10*10CM/23.62*3.94*3.94 in

Greutate: aproximativ 1200g

Cort pol: aproximativ 6,9 mm/0.27 in pol din fibră de sticlă

Accesorii: cuie la sol, poli cort, saci de mână.

Suport material: stofa din poliester PU filmate impermeabil

Cort: exterior cort: rezistent la apa, UV-dovada and tear-proof silver bandă, 190T poliester PU de acoperire rezistent la apă, apă rezistența la presiune ≤1200mmW/R.

Structura:-strat de cort, un cort interior, cu un fir pentru a preveni bug-uri.

Caracteristici: Potrivit pentru o persoană, o bună ventilație efect, structura stabila, buna ventilatie, buna rezistenta la vant, and rezistent la apa.Externalizarea geanta este dublu-car, poate fi efectuată in mâini, poate fi purtat pe umăr, ușor de transportat.

Lista De Ambalare:

Teren De Unghii*4

Cort, Sac Exterior*1

Pânză De Cort*1

Fibra De Sticla Rod (După Conectare) *2

Top Acoperi Pânză*1

Note:

Datorită efectelor de iluminare and unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare in produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță in mărimea produsului.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Polul Material Aliaj de aluminiu
Numărul De Model Camping Tent
Straturi Dublu
Stil În aer liber
Suport Picătură de transport maritim
Tip 1 - 2 Persoane Cort
tesatura Oxford 600D cu reflectorizante material mylar
Structura Un Dormitor
Numărul de Utilizatori UNUL
Sezon Vara Cort
Tip De Clădire Simpla Deschidere Automata
Origine NC(de Origine)

Produse similare