CaDA C51101 417Pcs 2.4 G DIY Particule Mici, Masina RC Blocuri de Sport Kituri Model de Masina - Galben

167.07lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


CaDA C51101 417Pcs 2.4 G DIY Particule Mici, Masina RC Blocuri de Sport Kituri Model de Masina - Galben

Caracteristici:

.De înaltă Calitate: Realizate din materiale de înaltă calitate, cu tenacitate mare și plin de culoare.Suprafața de blocuri este netedă și nu are nici o siguranță pericole, cum ar fi bavuri și chamfers.De înaltă precizie mucegai presare, precis modelul accesorii, de a construi un mediu stabil și durabil structura; pe baza P1 model, aspectul general este conceput, aerodinamic masina sport corpului, modelarea armonioasă linii, sporturi populare teme auto.Foarte restabili aspectul de masina reala.

.Modul Dual Funcție de Operare: 2.4 G+Bluetooth control de la distanță APP de înainte, înapoi, stânga, dreapta, direcție de mers pe jos de funcție, cu lumina LED-uri de afișare funcție, 2.4 G masina control de la distanță înainte de faruri este pe, 2.4 G control de la distanță mașina înapoi lumina este pe, APLICAȚIA software poate controla individual frontal coada comutator de lumină.

.APP de Control: Control de la Distanță interfață de operare, giroscop interfață de operare, calea interfață de operare, interfața de programare a funcționării, o varietate de joc pentru a satisface diferitele explorări de prieteni de toate dimensiunile.

.Modul de programare: Zero grafică de programare este folosit pentru a controla masina, glisați blocuri pentru a da instrucțiuni, de exercițiu capacitatea de gândire și de gândire logică, și obține cu ușurință a început de programare fără o fundație.

.Produsul de styling are mai puține particule, și ușor de asamblare este scăzut în dificultate.Cabina detalii sunt proeminente, și volan/aripa spate mare/acoperiș grila de admisie și alte detalii sunt extrem de restaurat.

.Terminat masina sport dimensiunea este de 30,5 x 13.5 x 8.2 cm, și include manualul de instrucțiuni.Este potrivit pentru peste 6 ani old.By asamblarea blocuri, se poate exercita pentru copii de mână-creier, capacitatea de coordonare, de a stimula imaginația, și lăsați-le să se bucure de bucuria de hands-on.

.Blocurile model poate fi folosit ca decoratiuni deosebite sau de control de la distanță a juca.Este un bun cadou pentru zilele de naștere și alte festivaluri.

Caietul de sarcini:

.Culoare: Galben

.Material: ABS

.Masina Baterie: 3.6 V 400mah

.Control de la distanță Baterie: JV8001 control de la distanță/baterie AA 1.5 V x 2 (nu sunt incluse)

.Control De La Distanță De Frecvență: 2.4 Ghz

.La distanță de Control de la Distanță: ≥25m

.Viteza maxima: 5.5 KM/H

.Rază De Cotitură: Continutul Pachetului:

.1Set x Blocuri

.1 x Manual

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip Compatibil cu lego technic
Gen Unisex
Avertizare Nici unul
Dimensiune Bloc Mic bloc(Compatibile cu Lego)
Numărul De Model 3250403
Origine NC(de Origine)
Varsta Recomanda 12+y, 18+
Plastic Tip ABS
Plastic Forma Bloc Formă Neregulată
Material Plastic

Produse similare