2-Pack 1156 BA15S 7506 1141 1003 1073 AK-3014 39 SMD LED Roșu Becuri de schimb Pentru Masina de Coada Lumina de Frână, Lămpile 9-30V DC

35.80lei

Adauga la lista dorintelor

Lumini Auto

Descriere produs


ALOPEE - 2-Pack 1156 BA15S 7506 1141 1003 1073 Extrem de Luminoase de culoare Roșie de Lumină LED 9-30V-curent continuu, AK-3014 39 SMD Becuri de schimb Pentru Coada de Frână Lumină

SEPCIFICATIONS:

Tipul de bază: 1156 BA15S P21W

Culoare: Rosu

Flux luminos: 600lum

Putere: 3w

Tensiune de operare: 12-24V

DCLED Sursa: 3014-39SMD

Dimensiune: 49mm (1.93")*24mm (0.94")

Polaritate: Non Polaritate

CARACTERISTICI:

Putere constantă, cu o viață durabil;

Consum redus de energie de economisire a energiei;

Dimensiuni similare cu originalul lampă cu halogen;

Largă de tensiune de intrare de sprijin 12~24V DC;

Non-polaritate design;

Capac de sticlă pentru o mai bună protecție.

NOTE CALDE:

Există un singur punct pe partea de sus a becului, cei doi pini de contact sunt la aceeași înălțime cu un unghi de 180 de grade.Acesta este un non-polaritate bec, ceea ce înseamnă că poate se potrivesc pentru mai multe prize.

Acesta este un non-polaritate bec, ceea ce înseamnă că poate se potrivesc pentru mai multe prize.

Aceasta NU este o canbus-bec, dacă nu există tablou de bord de avertizare, apoi 50w 6ohm rezistor de sarcină sau flasher releul ar putea fi necesar pentru a preveni hiper flash, defecțiune ortrigger un mesaj de avertizare de pe tabloul de bord.

Aplicații:

Lumina De Parcare, Lumina Coada, Poziția Lumina, Lumina De Frână.

Conținutul Pachetului:

2-Pack 1156 Becuri cu LED-uri

Vom accepta doar plata prin Alipay.

Plata trebuie să fie finalizate în termen de 20 de zile.

Vă rugăm să lăsați mesaje pentru solicitările dumneavoastră speciale (de exemplu.g Culoare sau Dimensiune.) în scopul de secțiune note atunci când loc comanda.

Toate elementele vor fi livrate în termen de 2~3 zile lucrătoare (exclusiv zilele de sâmbătă, duminică și de Vacanță), după ce plata este primită și eliminate.

Toate elementele vor fi livrate la adresa dvs. de ordine , așa că vă rugăm să asigurați-vă că pentru a ne oferi corecte, precise, detaliate adresa de livrare.

Taxa vamală este obligația și răspunderea de un cetățean în țara dumneavoastră, astfel încât cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru orice taxe și taxe vamale suportate.

Cele mai multe dintre elementele vor fi livrate prin www.pizzeriaalforno.ro Standard de Transport maritim .

Toate elementele vor fi testate înainte de expediere.Ne oferi o Garanție de 1 An .Le cumpere cu încredere!

Dacă elementul este defect, atunci când primiți sau nu sunteți mulțumit cu ea, ne puteți trimite un email pentru o înlocuire sau de rambursare, vă rugăm să ne de contract și verificați adresa de returnare înainte de a reveni.

Nu accepta să se întoarcă componente electronice.

Rambursare completă atunci când primesc elementul original.Observație: costurile de Returnare este plătit de către cumpărător .

Vom menține cele mai bune servicii de standarde și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! 5 stele Pozitiv feedbackis foarte important pentru noi ,deci, dacă aveți orice problemă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a ne da feedback Neutru sau Negativ sau pentru a deschide un caz , astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Dacă vă place produsul nostru, vă Rugăm să lăsați 5 stele feedback-ul pentru noi, după cum urmează.Lumina de 5 stele pentru toate elementele: Precizie de descrierea produsului, Comunicarea cu vanzatorul, timp de Transport maritim .Scrie Review Pozitiv și Încărca Imagini este extrem de appreicate, de asemenea,.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tensiune 12V
Origine NC(de Origine)
Tip De Element Lumini De Frână
Lumeni 500lum
Numele Modelului 1156 BA15S
Nume De Brand Alopee
Tip De Interfață BA15S (1156)
Putere 3W

Produse similare