Negru Lung Fata-Spate, Aparatoare De Plastic Pentru Honda Modificarea Fender Auto Accesorii Pentru Motociclete

4.14lei

Adauga la lista dorintelor

Rame Si Accesorii

Descriere produs


Description:

100% brand new and high quality.

Material: Plastic

Color: as picture

Size:as picture

Package:

1PCS Motorcycle Lengthen front fender

1.Please allow 0-1cm error due to manual de măsurare.pls make sure you do not mind before you bid.

2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.Thank you!

Notă:

1. În scopul de a îmbunătăți calitatea serviciilor noastre.Dacă ați primit produsul are un fel de probleme, nu deschide un litigiu în mod direct, nu confirmați produse în mod direct, în primul rând, contactați-ne.Dacă deschideți

Litigiu, www.pizzeriaalforno.ro va lua foarte mult timp pentru a rezolva și de a petrece timp prețios.Prin urmare, vă rugăm să ne contactați imediat, vă vom da un răspuns satisfăcător.

Plus

2. Dacă termenul de livrare se apropie, dar încă nu a primit o comandă, vă rugăm să ne contactați, pentru a prelungi timpul de livrare.Vă mulțumim pentru înțelegere!

3. Dacă nu puteți urmări coletul, vă rugăm să ne contactați, vom încerca să vă spun în cazul în care ea, și vă rugăm să nu deschideți un litigiu, sper înțelegerea dumneavoastră, vă mulțumesc

Modalități de plată

Putem accepta Visa/MasterCard,MoneyBookers, Western Union, transfer bancar etc.

Vă rugăm să faceți plata în termen de 7 zile de la efectuarea comenzii.

Condiții de livrare

Logistica economică include Yanwen Economic Air Mail , SunYou Economic Air Mail , China Post obișnuită pachet mic Plus,

Standard de logistica include de avion înregistrată în china, ePacket,

Accelerată de întreținere include EMS și DHL.

Am expediat de luni până sâmbătă, cu excepția sărbătorilor.Dacă doriți să modificați ordinea (culoare, dimensiune, adresa...), vă rugăm să ne trimiteți un e-mail înainte de a trimite comanda.

Logistica economică într-adevăr ieftin, dar, de obicei, durează aproximativ 30 până la 60 de zile lucrătoare.Vă rugăm să rețineți că acest serviciu de corespondență, nu este urmărită.

Standard de logistica este de aproximativ 35 de zile.Vă rugăm să rețineți că acest serviciu este urmărită.

Accelerată serviciul durează aproximativ 10 până la 15 zile lucrătoare.Îl puteți urmări pe site-ul oficiului poștal țara dumneavoastră sau de pe site-ul China EMS.

Timpul de livrare în timpul sezonului de vacanta (craciun, anul nou chinezesc și așa mai departe) va fi un pic mai lung decât de obicei, ceea ce adaugă încă 5 până la 10 zile în calitate de întârziere.

Se întoarce, rezervare direct

Dacă ați primit un produs defect, clientul are până la 7 zile de la data primirii de la solicitare de restituire sau de schimb pe unul nou.

Dacă ai greșit bunurile, mărfurile trebuie să fie reintroduse în original și fosta stare și, de asemenea, trebuie să fie în original, cutie si ambalaj.

Nu ne permitem restituire sau de schimb, datorită schimbării de opinii.Înainte de depunerea ofertei, citiți toate descrierea furnizate ca un ghid.Deși fiecare pas are ceva pare a se asigura că am expediat corect marfa va fi cazul, atunci când obține bunurile, care sunt de o companie din descriere.În această situație, vă rugăm să ne contactați imediat, astfel încât să putem remedia situația.Satisfactia dumneavoastra este foarte important pentru noi și apreciem dvs. de afaceri.

Despre noi

După 4 ani de succes împușcat pe www.pizzeriaalforno.ro, am decis sa ne incepem nirvana.În prezent, ne-am specializat pe haine, bijuterii, jucării, instrumente, produse pentru casa, produse cosmetice și produse pentru sănătate.Apreciem fiecare client individual, precum și cu ridicata de client.Depozitul nostru este situat în Pujiang, piața de bunuri de comercializare în china.Noi oferim clientilor nostri cele mai competitive în comparație cu prețurile de vânzare cu amănuntul similare sau identice de produse.Noi oferim servicii pentru clienți în limba engleză, franceză și chineză.

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în orice moment, înainte și după achiziție.Noi tindem spre 100% satisfacție a clienților.Popieramy nasze zaangażowanie, zapewniając doskonałą obsługę, 100% zwrotu pieniędzy am gwarancję satysfakcji comercial.

Z ufnością!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Nume De Brand lcyonger
H01 22*12.5 cm
H02 25*12.5 cm
Origine NC(de Origine)
Numele Modelului Aparatoare De Plastic Pentru Honda
Tip De Material Plastic
Articol Greutate 87g
H03 24.5*14.5 cm
Element De Lungime 22cm
Motobike Face Honda
Înălțime Element 1cm
Lățime Produs 12.5cm
H04 22.5*17cm

Produse similare