Căști de Montare pe Perete suport Suport pentru Umeras Suport de Stocare pentru PS5 Gazdă Suport setul cu Cască pentru Joc Consola Playstation Accesorii

7.14lei

Adauga la lista dorintelor

Jocuri Video

Descriere produs


Caracteristici:

1. Pe scară largă compatibil: Se poate bloca pentru PS5, pentru Xbox Seria X, pentru PS 4, Xbox One, pentru NS, desktop PC, controlere de joc și cele mai multe alte terțe părți controlere de joc.

2. Multifuncțional: potrivit pentru stocarea mânere, agățat căști, cabluri de încărcare și alte accesorii mici.

3. Detașabil cârlig: top detașabil cârlig de proiectare poate fi agățată pe PS5 gazdă pentru a stoca mânere și căști și alte accesorii într-o manieră ordonată.

4. Stabil: orificiul pentru șuruburi De design este rezervat în partea de sus, și spațiul de perete poate fi, de asemenea, utilizat pentru a stoca mânere și căști și alte accesorii într-o manieră ordonată.

5. Suprafață netedă: importate adeziv poate fi folosit pentru a ferm și ferm lipici-l pe cele mai multe suprafețe netede, și de a folosi tot spatiul liber perfect pentru magazin de accesorii, cum ar fi mânerele și căști.

Descriere:

Acest produs este un agățat suport, potrivite pentru stocarea mânere, căști, cabluri de încărcare și alte accesorii mici.

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Culoare: alb

Pachetul Inclus:

1 * Agățat suport

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Compatibil Marca/Model PlayStation 5
Nume De Brand DL RC
Origine NC(de Origine)

Produse similare